Nestava sa Vam ze by vam trpol pri bikovani ud? Mne hej, ked idem dlhsie do kopca. A to som uz aj gelove sedlo kupil a naklonil ho do predu a nepomaha. Normalne si ho ani necitim, je uplne strpnuty.
No tí susedia a poštári sa narobia...
Stačí si pozrieť pódium po poslednej etape TdF, koľko sa tam tmolí detičiek. Len tak cvične:
Jan Ulrich jedno dieťa s priateľkou, druhé jeho manželka čaka,
Lance Armstrong tri deti - aj keď ten po problémoch s rakovinou si ich musel dať urobiť z odložených spermií, avšak roky pred odberom bicykloval
Laurent Jalabert - tri deti
Virenque - dve deti
Eddy Merckx - minimálne syn Axel Merckx
A aby sme nechodili len po ďalekej cudzine:
Paľo Gálik, vynikajúci slovenský cyklista sedemdesiatych rokov tri deti,
Paľo Čambal - víťaz Okolo Slovenska 1973 jedno dieťa
Milan Jurčo - tri deti (a tie určite nerobil sused, genetiku neoklameš, dvaja synovia ako by mu z oka vypadli)
Ján Svorada starší - minimálne jeden syn
Ján Svorada mladší - dve deti
Jano Valach - zatiaľ dve deti
a tak ďalej a tak podobne...
... ale tie vypasovane baletacke elastaky by som teda na seba nedal... heheeee
Sa nečuduj, keď sa ti pytlík plandá medzi sedlom a riťou, že z toho zimpotentnieš...
Cyklistické gate nie sú žiadny nový vynález pre cyklistov, čo chcú vyzerať ako baleťáci alebo *****i... Zapoj mozgové závity a možno prídeš na to, prečo sú obtiahnuté.
ale ved joko ma na 100% pravdu, aerodinamika hra rolu iba pri nich samotnych, si predstav ze existuju kratasy BBB freeride a tie zvonku vyzeraju ako normalne sustakove kratasy, ale vnutry su este prizipsovane este aj tie elastaky, tak tam az tak ta aerodinamika pri sustakoch nehra rolu
BTW, chcel by som vidiet ake percento profesionalnych cyklistov je sterilnych, asi dost velke. Toto je jedina vec co mi na cyklistike ako sporte trosku prekaza
Kde si dosiel na taketo kraviny? Pokial viem, tak sa vravelo o probleme cyklistov s erekciou (kvoli nedokrveniu udu a pod.), ktora vsak nema nic spolocnes erekciou, teda ak si vobec ochotny verit tym bachorkam. Vacsina profi cyklistov (v zavislosti od veku) ma detiska a to travia v sedlebiku neporovnatelne viac casu ako my.
.
Problemi nie su len s erekciou ale aj s kvalitou spermii,ktora dost uzko suvisi s teplotou v oblasti semenikov,ktora je pri cyklistike dost vysoka a ked niekto travi vacsinu dna v sedle tak...ale necital som o tom tolko aby som sa hadal, proste som to len hodil do placu.
sak ale ked ides rychlejsie sa len postavis obcas a myslim ze ta teplota dost klesne. aspon u mna to tak funguje ked mam vlozku v nohaviciach coolmax. urcite je to lepsie ako ked sa niekto v lete promenaduje v slipoch a obtiahnutych rifliach...
no nie ale fakt co sa tyka odvetrania tak myslim ze cyklonohavice nie su zrovna najhorsie poriesene.odvod potu a ventilacia je tam vcelku dobra.a ked si clovek vyberie spravne nohavice so spravnou vlozkou tak ta by mala byt tvarovana tak aby pri sedeni nejake to miesto este vytvarala a nie zatlacala vsetko az kdesi do brucha. urcite to nevplyva na plodnost tak zavazne ako dalsie veci ktore si ludia az tak nevsimaju ako je fajcenie, privela alkoholu atd. a nezda sa mi ze by bol kazdy fajciar automaticky povazovany za sterilneho.
Z niektorých príspevkov mám pocit, že ich autori ešte nesedeli na bicykli. A keď sedeli, tak si neuvedomili umiestnenie orgánov pri jazde ...
teraz si ma odhalil. v zivote som nesedel na bicykli, som zenska a vlastne ani neviem ktore je noha a ktore ruka. akoze nehovorim ze to prospieva sediet na bicykli ale urcite to nie je take hrozne ako tu niektori pisali - ze rovno impotencia, sterilita a neviem co. omnoho viac zdravie tvojich spermii ovplyvnuje uz len to kde byvas. niektore okrasy v tomto vyrazne vytrcaju z priemerov kvoli znecisteniu roznymi fabrikami a podobne. a je kopec dalsich veci ktore by bolo pre plodnost skor potrebnejsie riesit ako toto. a nezda sa mi ani ze by tu na fore mali vsetci starsi deti od susedov. ale ak mas taketo skusenosti tak porad. mozno je to tym ze nemam 50
Úplne náhodou, ak to niektorí este neviete, ženy majú väčšie problémy pri jazde na bicykli ako muži. Ono totiž fták aj pytlík sú dosť ďaleko od sedla a prostata je schovaná, ale ženské pohlavné orgány sú viac v kontakte. A niektorým ten tlak je veľmi nepríjemný...
mismes...áno, ale ak sedíš na biku niekoľkokrát do týždňa, tak to určite zohrá svoju úlohu.
Škodí to, čo sa robí pravidelne!!! Okrem zdravých činností samozrejme
JoKo...a koho príspevky si myslel?
Ako žena som na biku ešte nesedel, ale ak si vezmeš, čo všetko máš v tých cyklonohaviciach doslova narvané, tak by bolo dobré sa zamyslieť, nie?
Ja som vychadzal z jedneho prieskumu, kde merali teplotu spominanych oblasti pred jazdou, pocas jazdy a po jazde...Presne hodnoty si nepamatam, ale ta teplota je tam naozaj visoka pocas jazdy. Inac v danej oblasti by mala byt teplota cca o 5 st nizsia ako teplota tela, ak to tak nieje - spermie sa netvoria...Ked teplota poklesne samozrejme sa spermie zase zacnu tvorit...avsak dlhodobe prehrievanie moze mat aj dlhodoby vplyv na kvalitu...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Stačí si pozrieť pódium po poslednej etape TdF, koľko sa tam tmolí detičiek. Len tak cvične:
Jan Ulrich jedno dieťa s priateľkou, druhé jeho manželka čaka,
Lance Armstrong tri deti - aj keď ten po problémoch s rakovinou si ich musel dať urobiť z odložených spermií, avšak roky pred odberom bicykloval
Laurent Jalabert - tri deti
Virenque - dve deti
Eddy Merckx - minimálne syn Axel Merckx
A aby sme nechodili len po ďalekej cudzine:
Paľo Gálik, vynikajúci slovenský cyklista sedemdesiatych rokov tri deti,
Paľo Čambal - víťaz Okolo Slovenska 1973 jedno dieťa
Milan Jurčo - tri deti (a tie určite nerobil sused, genetiku neoklameš, dvaja synovia ako by mu z oka vypadli)
Ján Svorada starší - minimálne jeden syn
Ján Svorada mladší - dve deti
Jano Valach - zatiaľ dve deti
a tak ďalej a tak podobne...
Sa nečuduj, keď sa ti pytlík plandá medzi sedlom a riťou, že z toho zimpotentnieš...
Cyklistické gate nie sú žiadny nový vynález pre cyklistov, čo chcú vyzerať ako baleťáci alebo *****i... Zapoj mozgové závity a možno prídeš na to, prečo sú obtiahnuté.
Kde si dosiel na taketo kraviny? Pokial viem, tak sa vravelo o probleme cyklistov s erekciou (kvoli nedokrveniu udu a pod.), ktora vsak nema nic spolocnes erekciou, teda ak si vobec ochotny verit tym bachorkam. Vacsina profi cyklistov (v zavislosti od veku) ma detiska a to travia v sedle biku neporovnatelne viac casu ako my.
Problemi nie su len s erekciou ale aj s kvalitou spermii,ktora dost uzko suvisi s teplotou v oblasti semenikov,ktora je pri cyklistike dost vysoka a ked niekto travi vacsinu dna v sedle tak...ale necital som o tom tolko aby som sa hadal, proste som to len hodil do placu.
no tak potom aj tí bikeri, čo idú rýchlo do kopca majú výhodu, lebo im to chladí...
Preco? Je to absolutne realna tema len vy ste z toho prirodzenym sposobom vynechane
teraz si ma odhalil. v zivote som nesedel na bicykli, som zenska a vlastne ani neviem ktore je noha a ktore ruka.
mismes - to som nemyslel tvoje príspevky...
Škodí to, čo sa robí pravidelne!!! Okrem zdravých činností samozrejme
Ako žena som na biku ešte nesedel, ale ak si vezmeš, čo všetko máš v tých cyklonohaviciach doslova narvané, tak by bolo dobré sa zamyslieť, nie?