V Giante im celkovo dost *****, ked sa len pozriem ako sa meni ohadzanie z roka na rok (tlmice, vidly jednu sezonu Fox, druhu RS) a vobec celkovo mnozstvo modelov a ich verzii...z toho sa len vybrane predavaju na vybranych trhoch. Takze fakt je dost mozne, ze niektore tie ohadzania nie su z vyroby idealne naladene, ze tam hodilo to, na co dostali pri mnozstve 8 vagonov najlepsiu cenu....Tie nove top masiny vyzraju velmi dobre a udajne aj velmi dobre su (novy Reign 27,5 nove Glory 27,5) a rovnako ako Trance Advanced najvyssie verzie atd. Takze to nie je o tom, ze nevedia urobit super bike, ale len o tom, ze tam maju produktakov, ktorym ***** a tlacia to na ekonomicku masovku.
Na mojej Trance X 2012 je Fox Float Performance
tlmic jednak divnej dlzky (taku dlzku robi tusim len Fox a RS) a je nejaky custom tuned pre tento model, ako som dobre pochopil, ale nemam so zadkom ziadny problem, teda okrem toho, ze sa ten tlmic raz zavdusnil a musel ist k lappierovi.

Evolution
vidla mne na moje jazdenie staci bohato, co jej troska Dano pomohol, ale ked aj jazdec ako ja tam citi urcite problemy (zanaranie pri brzdeni, cize ked pribrzdis v nejekom rozbitejsom, vyklepe ti ruky)...

Ale je fak, ze 2000e by som za
bike s Fox Evolution nedaval. A to sa tyka rovnako aj Canyonov a vsetkych ostatnych znaciek.
Inak Meastro by malo byt progresivne ak som dobre pochopil, s tym, ze otvorene by malo byt dost aktivne a ta progesivita sa zacne prejavovaz az hlbsie vo zdvihu. Ale ako je to u jednotlivych modeloch dobastlene, to netusim...