1750 euro.
Dobra cena?Komponenty mi stali doma rok apol tak som kupil ten ram v novembri 2008 a poskladal som.Aj kluky su ako nove tiež v novembri kupene.reťaz nova nejaka sram asi 1030.
Už sme dosť mimo, ale aspoň sa niečo dozvieme. Podľa mňa sa reťaz lepšie čistí ak je napnutá na biku, ale to je vec vkusu. Akurát, že tá spojka sa dá dať aj na campa reťaz. A je zaujímavé prečo výrobca neponúka takú vymoženosť ako rýchlospojka, asi má na to tiež svoje dôvody.
To ju akože namáčaš do nafty? Tak to som ešte neskúšal.
Ja používam tri možnosti - 500 m od domu mám wapku, to je najrýchlejšie, pre mňa najčistejšie a za 10 korún (teraz vraj za pol eura). Druhá a zároveň najčastejšia možnosť je Cyklostar a vaňa alebo hadica na chalupe. A tá tretia je práčka. Ani pri jednej možnosti nemusím rozpájať reťaz! Tá sa rozpája len vtedy, keď ju idem vymeniť.
Rýchlospojku som mal raz na Connexke - reťaz je v mieste spojky o kus širšia a aby niekde spojka neškrtala, musia byť š*****vo nastavené šaltre. Bezspojková reťaz znesie bez škrtania aj nepresnejšie nastavenie.
conex spojka nerobi žiaden problem so škrtanim.Ani nič netreba nastavovať.Možno u shimana nižšie sady robia problem.teraz na tej sram reťazi je spojka ešte tesnejšie ako nit a vôbec nie je širšia.Za to ani rozpojiť ju nejako nemôžem.Aj dosť ťažko sa nasadzovala.
conex spojka nerobi žiaden problem so škrtanim.Ani nič netreba nastavovať.Možno u shimana nižšie sady robia problem.teraz na tej sram reťazi je spojka ešte tesnejšie ako nit a vôbec nie je širšia.Za to ani rozpojiť ju nejako nemôžem.Aj dosť ťažko sa nasadzovala.
To bude tím. že spojka Sram na 10sp se rozpojit nedá - je jen na jedno použití
no ty mi nieje jasne preco by sa nedala rozpojit..vola sa si sice spojka ale aj rozpojit sa da...nepracuje na deformacnej baze, tak ja sa zakusne do capov tak isto sa da aj vybrat-ako klasicky poistny kruzok, akurat ze to nieje najlahsie ked ju clovek dava dole az po xy tisic km
až ji budeš montovat pochopíš - ona nejde lehce spojit, spojí se až silnějším zatažením a zapadne.
už jen z názvu je to jasné viz. stránky Sramu:
10.SP
Closing Link: POWERLOCK
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
:--))))))))))))))))))))))))
Dobra cena?Komponenty mi stali doma rok apol tak som kupil ten ram v novembri 2008 a poskladal som.Aj kluky su ako nove tiež v novembri kupene.reťaz nova nejaka sram asi 1030.
To ju akože namáčaš do nafty? Tak to som ešte neskúšal.
Ja používam tri možnosti - 500 m od domu mám wapku, to je najrýchlejšie, pre mňa najčistejšie a za 10 korún (teraz vraj za pol eura). Druhá a zároveň najčastejšia možnosť je Cyklostar a vaňa alebo hadica na chalupe. A tá tretia je práčka. Ani pri jednej možnosti nemusím rozpájať reťaz! Tá sa rozpája len vtedy, keď ju idem vymeniť.
Rýchlospojku som mal raz na Connexke - reťaz je v mieste spojky o kus širšia a aby niekde spojka neškrtala, musia byť š*****vo nastavené šaltre. Bezspojková reťaz znesie bez škrtania aj nepresnejšie nastavenie.
ja nemam nic proti retaziam Sram .... skor to, ze nevies aku retaz mas ....
bud nafigu pracka alebo si urobil nieco spatne, nemal som stym nikdy problem a to uz som xy retazi vypral...treba na to cit
Ak pod výrazom "tesnejšie" myslíš, že je užšia ako nit, tak to ti neverím...
To bude tím. že spojka Sram na 10sp se rozpojit nedá - je jen na jedno použití
už jen z názvu
10.SP
Closing Link: POWERLOCK
9.SP
Closing Link: POWERLINK
a to cos dal fotku není 10sp spojka - ta je černá