Ako je to medzi tymito bicyklami? Niekde citam, ze tie pohodlnejsie su o dost pomalsie, je to az tak citelne? A co napriklad taky Tarmac? Je priliz nepohodlny na 2-3 hodinove jazdy? Diky
posledný komentár: 12. 1. 2013 o 8:30
posledný komentár: 12. 1. 2013 o 8:30
Na tvojom mieste by som uvazoval o (http://www.cube.eu/en/bikes/triathlon/aerium/aerium-hpa-pro/) za 1800 EUR. Je to kombinacia cestneho a TT biku, ale urcite by som to nekupoval cez Slovkolex (skusenost
Samozrejme musis este dokupit pedale a sedlo. Na mojich dvoch Cube bikoch bolo sedlo to, coho som sa zbavil ako prve. Inac budes trpiet aj po 15 minutach jazdy, ver mi!
Svoj bike s HPA ramom by som nemenil ani za Cervelo alebo Fuji uhlikovy TT special...
Ale ked inac nedas a mal by som si vybrat z tvojho zoznamu uhlikovych, asi by to bol Specialized Tarmac sl4. K tomu si mozes dokupit TT riaditka. Tu v bazari som videl aj 3 kusy.
Co sa tyka konstrukcie/geometrie TT bikov, su navrhnute tak, aby tazisko bolo viac vpredu v porovnani s cestnymi bikami. V praxi to znamena, ze tvoja vaha je rovnomernejsie rozdelena medzi prednym a zadnym kolesom. (Samozrejme dokonalost 50-50% neexistuje). Dalej sa tymto setri stehenny sval, aby triatlonista mal este dostatok sil na beh, ktory nasleduje po bikovani...
V Mnichove som poskusal kadeco cez Trek, Specialized, Cannondale a Wilier v cenovej hladine aku uvadzas. Nakoniec som sa ale rozhodlo pre Wilier. Ma carbonovy ram, vsetko Campa Chorus/Athena a podla roznych clankov je to velmi pohodlny a kvalitny cestny bike. Na riadidlach mam styri 5mm podlozky tak si mozem podla potreby regulovat ci chcem komfortne jazdit cestu alebo si vsetko spustit a dat TT nastavec.
Zial moje plany vratit sa spat k TT (kratke trate) mi prekazilo moje koleno. Pri jednej nevydarenej lyzovacke mi praskol meniskus a zial sa mi bolesti stale vracaju a preto sa zial budem zdrzat velkych zatazi pre treningu a behani. Preto rozmyslam moj Wilier predat aj ked som ho este nejazdil bo nan momentalne nemam vyuzitie a na jazdenie do prace je ho skoda.
Preto odporucam kupit cestak s TT nastavcom. Jedine co ti mozem poradit je usetrit peniaze za akekolvek Di alebo APS varianty radenia. Je to elektronika a ak sa ti s tym nieco stane, sam to neopravis a servis tiez nie, vzdy sa veci posielaju spat vyrobcovi. Mechanika je mechanika.
Trek to robi pri Domane krasnu specialitku v rame. Horna tyc ide od riadidiel neprerusene cez zadnu vidlu az po zadne kolo a sedlova tyc je k nej pripojena cez flexibilne ulozenie, ktore krasne pruzi.
Obe technicke fajnovosti, ktore si obe firmy nechaju rady zaplatit. Normalny ram, ktory je od vyroby "makksi" resp. "pruznejsi" to dokaze i bez toho. Ten Cube ReHMn je fajny a myslim vhodna volba. Musis kazdopadne vyskusat