Ahojte, idem si po radu. Viem, ze tem podobnych je tu vela, ale kazdy mame ine poziadavky. Chcem si kupit prvy cestny bicykel. Nechcem sa hrat na Sagana, ani nic podobne, ide o to, ze priatelka ma stale vola na bike a tak som si povedal, ze to skusim. Nechcem vsak do toho na zaciatok vela investovat, kedze neviem ako ma to "chyti" a preto chcem na zaciatok len nieco z bazaru. Nic drahe preto nehladam. Mozno casom. Nasiel som tu v bazare tento a celkom sa mi pozdava. Co poviete, staci to pre zaciatocnika na vikendove jazdenie? http://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle-cestne/227319/cestak-velkost-m-52-cm.html
kolko planujes investovat? ak kupis dnes nove napr. GT ( mal som a spokojny ) tak o dva ci tri roky stale dobre predas.
Ak kupis neznamu znacku a uz jazdeny nepredas nikdy
Odporucam investovat cca 500 € a na zaciatok budes spokojny .
Neviem , o com p.JoKo toci !!! Premudrelych ludi nemam rad.
PS: nemam 2000€ na novy bicykel a chcem sa tomuto venovat rekreacne, co si myslim, ze bude moj Giant dostacujuci. Keby sa tomu chcem venovat profesionalne, tak to by uz bola ina tema. Myslim, ze forum ma pre novych clenov fungovat ako poradne a nie hned na zaciatku znechutit ich zaujem o rekreacnu cyklistiku.
Nenechaj sa znechutit.Bycikel si kupil pre seba,jazdit na nom budes ty taktiez pre seba.Mne sa paci,nic si z toho nerob.Sto ludi,sto chuti a niektori musia mudrovat uz len z principu a pre je*lu povahu.
Ale, pani.
joko popisal veci, ktore nie su na tom bicykli vobec koser a vy sa tu jesitne potlapkavate po pleci a urazate ako male deti a zaroven aj jeho. x ludi bolo ticho, radsej k tym bicyklom nic nenapisalo, aby si neprecitali na seba to, co on.
Mate skutocne uvedomele sposoby podakovania za radu zadarmo. Krasna vizitka
Ja som nikoho neurazil. Iba konstatujem ako sa mal p.JoKo zachovat.
Dovo, aka rada zadarmo? myslim, ze mi ani ziadnu nedal!!!
Mne sa osobne pacilo to, co napisal Kaprak. takyto sposob je podla mna podla pravidiel a etickeho chovania.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ak kupis neznamu znacku a uz jazdeny nepredas nikdy
Odporucam investovat cca 500 € a na zaciatok budes spokojny .
Viac podložiek pod predstavec nešlo dať?
Neuveriteľne dlhá kladka...
Aj lacné bicykle môžu vyzerať dobre, ale toto...
Viac podložiek pod predstavec nešlo dať?
Neuveriteľne dlhá kladka...
Aj lacné bicykle môžu vyzerať dobre, ale toto...
Co mu hned kazis radost?
PS: nemam 2000€ na novy bicykel a chcem sa tomuto venovat rekreacne, co si myslim, ze bude moj Giant dostacujuci. Keby sa tomu chcem venovat profesionalne, tak to by uz bola ina tema. Myslim, ze forum ma pre novych clenov fungovat ako poradne a nie hned na zaciatku znechutit ich zaujem o rekreacnu cyklistiku.
joko popisal veci, ktore nie su na tom bicykli vobec koser a vy sa tu jesitne potlapkavate po pleci a urazate ako male deti a zaroven aj jeho. x ludi bolo ticho, radsej k tym bicyklom nic nenapisalo, aby si neprecitali na seba to, co on.
Mate skutocne uvedomele sposoby podakovania za radu zadarmo. Krasna vizitka
Dovo, aka rada zadarmo? myslim, ze mi ani ziadnu nedal!!!
Mne sa osobne pacilo to, co napisal Kaprak. takyto sposob je podla mna podla pravidiel a etickeho chovania.