Mne príde kúsok lepší ten CTM, nechápem, prečo má Cube Alivio náboje, ja keď som riešil krosík, tak práve náboje šli z vyššej rady ako ostatné osadenie. Model Ti neodporučím, ale s tvojím rozpočtom by som šiel do individuálnej stavby asi
Kvalitatívne mi príde ten CTM kúsok lepší z hľadiska výzbroje. Ja mám doma Elite 2.0, čo je predchodca tohto a má už vyše 13 000 km vrátane jazdenia v zime a bez problémov. Pridal som na neho nosič a blatníky a je to super touring bike. Vymieňam na ňom iba spotrebný materiál, ale z hľadiska rámu a vidlice spokojnosť. Záleží na čo ten bike chceš používať. Spark má obuté pneu viac na cestu, Cube skôr do lesa. Ak s tým plánuješ len jazdiť do práce a nejaké víkendové jazdy, tak by som si jednoducho vybral, ktorý by sa mi viac páčil.
Vďaka za radu No plášte sa dajú prezuť . CTM mi príde z hľadiska výbavy lepšie. A zasa Cube mi bol odporúčaný s tým že je venované viac času výrobe ramu (neviem čo je na tom pravdy). No ja skôr jazdím cez tie víkendy a leto keď je čas. Na horskom som nabehal minulý rok 1300 km a chodil som s ním zväčša po ceste. Bol to celkom zaberák. Preto chcem už nejaký ten crossový.
Tieto bicykle sa veľmi porovnávať nedajú, pokiaľ to ale chceš ide o jasnú, jednostrannú záležitosť. CTM má Rock Shox Paragon SA čo je omnoho lepšie ako Suntour NCX navyše pružinová. Kľuky XT u Shimana oproti Deore navyše nižšej rady tuším 551. Brzdy: nebe a dudy - Deore 615 oproti základným Altus... Hmotnosť je u CTM podľa mňa zle uvedená, nakoľko minulý rok vážil Spark 3.0 12.2 kg a teraz o 300 g viac pričom je stejný. A majú chybu (CTM) na stránke leno tam pri viarerých bikoch uvádzajú náboje Joy Tech... Toť som vymenoval tie najdôležitejšie komponenty bicykla, viac ti netreba vedieť
Už som sa aj viac menej rozhodol pre CTM. Len ma trochu zneistil na začiatku jeden predajca ohľadom kvality rámov CTM v porovnaní s Cube. Ale keď som videl a skúsil si CTM v obchode tak ma dostal. Ďakujem za komenty
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.radon-bikes.de/bikes-2016/urban/urban/skill-fitness/skill-70/
http://www.radon-bikes.de/bikes-2016/urban/urban/skill-fitness/skill-90/
Ak ju potrebujes, preklikas sa na tych strankach aj k takym bicyklom.