Kvôli rýchlemu zhodeniu/nahodeniu som používal SKS Speedrocker. Jediná nevýhoda, že predný by mohol byt ešte trochu dlhší. Ľudí som videl riešiť to prídavnou zásterkou.
Ja sa chystam skladat volaco gravel 1x11 ale radenie heh sensah pro - vyzera v pohode len nikde nepisu s akym presmykom sa kamosi . Ram je ale plain hlina + qr . A myslite ze by bol zaujem aj o flatbar gravel / to uz naozaj kamos s fitness bike/ vyskladame mam plny sklad ramov a kolies a komponentov
Ďakujem user_id . A poznáš niekoho, kto ho má ? Inak si mi dal iného chrobáka do hlavy, lebo som to chcel zbúchať ešte do konca leta. Toto by bol super projekt na zimu t.j. striekanie, lakovanie, nálepky a smrad v bytovke od farieb .
Nepoznam nikoho kto ho ma. Obchod vsak na mna posobi serioznym dojmom a ked vidim ake znacky ponukaju, aj tato ramova sada bude zrejme osvedcena, hoci noname .
Ešte k tej značke Riddley. Gravel borci, najmä čo ste tu s postavou okolo 183 cm, ktorú veľkosť by ste vy brali pre seba a prípadne prečo? Kalkulačku výrobcu dajme na chvíľu bokom.
Čaute myslíte že by toto mohlo byť na reklamáciu ? Som sa čudoval čo strácam tlak a dnes pri umývaní na mňa toto vykuklo ?
Nájazd cca 600km cca mesiac od prerobenia na bezduse a výmene plášťov
Nám toto uznali ako reklamáciu, ako výrobnú vadu. Jeden plášť takto prepúšťal a druhý bol úplne bez peny. Reklamovali sme to aj s takto doloženou foto a bez problémov poslali nový plášť.
Ešte k tej značke Riddley. Gravel borci, najmä čo ste tu s postavou okolo 183 cm, ktorú veľkosť by ste vy brali pre seba a prípadne prečo? Kalkulačku výrobcu dajme na chvíľu bokom.
Mam spominanych 183. Bol som na fittingu v Olsanoch a tam mi vyslo, ze stack+( vyska riaditok) 695mm. Hold som starsi. Tak som si spocital, ze pri stack-u cca 600mm budem musiet mat komin cca 5-6 cm. Tak som si vybral L, kde bol stack 613mm a TT bola 585 ( niner 9). Dal som tam sedlovku bez offsetu a predstavec 80mm. A komin mam 3 cm, co nie je tak strasne. Ale ak si ohybny, vezmi M, lebo TT 592 je asi prilis na 183cm vysky. Na druhej strane gravel by mal mat kratsi predstavec, kvoli ovladatelnosti - iba moj nazor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1867825.html#p1867825
a ďakujem
Nepoznam nikoho kto ho ma. Obchod vsak na mna posobi serioznym dojmom a ked vidim ake znacky ponukaju, aj tato ramova sada bude zrejme osvedcena, hoci noname
Tiež to vidím na M pre seba.
na cestaku mam reach 398 pri M/L na graveli pri L 384 mm
Nájazd cca 600km cca mesiac od prerobenia na bezduse a výmene plášťov
Nám toto uznali ako reklamáciu, ako výrobnú vadu. Jeden plášť takto prepúšťal a druhý bol úplne bez peny. Reklamovali sme to aj s takto doloženou foto a bez problémov poslali nový plášť.
Mam spominanych 183. Bol som na fittingu v Olsanoch a tam mi vyslo, ze stack+( vyska riaditok) 695mm. Hold som starsi. Tak som si spocital, ze pri stack-u cca 600mm budem musiet mat komin cca 5-6 cm. Tak som si vybral L, kde bol stack 613mm a TT bola 585 ( niner 9). Dal som tam sedlovku bez offsetu a predstavec 80mm. A komin mam 3 cm, co nie je tak strasne. Ale ak si ohybny, vezmi M, lebo TT 592 je asi prilis na 183cm vysky. Na druhej strane gravel by mal mat kratsi predstavec, kvoli ovladatelnosti - iba moj nazor.
To som presvedčený aj ja. A beztak počítam s tým, že by som podvihol výšku riaditok cez šikmejší predstavec (tiež idem byť starší)