Zdravim, prvy prispevok fora tak snad to davam dobre
Mam gravel co ma prednu vidlu este 15x100 a uvazujem nad novymi kolesami, nieco lepsie co prehodim jedneho dna na novy bike. Problem je ale v tom ze novy standard je uz 12x100. Redukcia z 15 na 12 je ovela jednoduchsia a lacnejsia, avsak som cital ze niektore 12x100 vidle s tym maju problem, tak reku ci s tym ma niekto z vas nejake skusenosti pripadne problemy alebo sa nemam bat komplikacii.
Momentalne mam 2 sady kolies, 27.5 so 47mm plastmi a 28" s 32mm plastmi a prave tie by som rad upgradol jedneho dna.
Pomaly sa to rysuje po kratkom prevezeni musim dat paky kus vyssie a mozem omotat omotavku. Kazdopadne sa mi na dropbaroch slo skvele .... nechapem, ze som tento typ 25 rokov ignoroval
My bad, tak vyzera to na garbaruka (pozrel som moj a je ten odstup poslednych dvoch podobny) zmiatlo ma to, na GX kazete je ten skok oproti garbaruku vacsi, kvoli inemu odstupnovaniu
Jo zmylil som sa, 52 je dobre .
Vyuzit sa to vyuzije, ja som dal este dopredu 38z oval )
V sufliku je 42z, nejak mi prislo slapanie do kopca na 38z lepsie , a na rovine mi to staci na nejakych 35km/h ak potrebujem.
Pomaly sa to rysuje po kratkom prevezeni musim dat paky kus vyssie a mozem omotat omotavku. Kazdopadne sa mi na dropbaroch slo skvele .... nechapem, ze som tento typ 25 rokov ignoroval
tomasspura Nemozem si pomoct, ale viac mojim ociam lahodi "normalna" velkost kazety, dvojprevodnik, presmykac, extra kabelaz ako jednoprevodnikovy setup. A vizual je len jednym z viacerych nedostatkov, ktory tam vidim. Jedine plus je lahkost cistenia prevodnika. Pri dvojprevodniku sa mi blbo cisti ten maly.
user_id ako vela ludi ma zmiesane pocity , ale neuveris ako mojim noham lahodi prave ta kazeta.
A povedal som si function before form. Plus mne sa ten setup takto aj vizualne paci (nemusi sa kazdemu, to akceptujem).
Zvyknete si, bude toho coraz viac .
No a ja by som tiez radsej chcel trosku iny setup na gravel, toto iste mam vlastne na mtbcku len s mensim prevodnikom. Len zase mne sa to paci, mne to sedi rozsahom aj odstupnovanim a je to proste jednoduche.
Ak by som menil kolesa tak by som zrejme kupil xplr 10-44 s xplr prehadzovacom. Kazdopadne k 2 prevodniku sa uz zrejme nevratim.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam gravel co ma prednu vidlu este 15x100 a uvazujem nad novymi kolesami, nieco lepsie co prehodim jedneho dna na novy bike. Problem je ale v tom ze novy standard je uz 12x100. Redukcia z 15 na 12 je ovela jednoduchsia a lacnejsia, avsak som cital ze niektore 12x100 vidle s tym maju problem, tak reku ci s tym ma niekto z vas nejake skusenosti pripadne problemy alebo sa nemam bat komplikacii.
Momentalne mam 2 sady kolies, 27.5 so 47mm plastmi a 28" s 32mm plastmi a prave tie by som rad upgradol jedneho dna.
Ale radi to paradne a vyjdes s tym skoro vsetko
Ono to vyzera velke kvoli tym vzperam, u mna takto. Tak nas bude 50+zubovych v BA viac
Vyuzit sa to vyuzije, ja som dal este dopredu 38z oval
V sufliku je 42z, nejak mi prislo slapanie do kopca na 38z lepsie
To mas 10sp XT M786 kluky ci nejake 11sp?
A povedal som si function before form. Plus mne sa ten setup takto aj vizualne paci (nemusi sa kazdemu, to akceptujem).
Zvyknete si, bude toho coraz viac
No a ja by som tiez radsej chcel trosku iny setup na gravel, toto iste mam vlastne na mtbcku len s mensim prevodnikom. Len zase mne sa to paci, mne to sedi rozsahom aj odstupnovanim a je to proste jednoduche.
Ak by som menil kolesa tak by som zrejme kupil xplr 10-44 s xplr prehadzovacom. Kazdopadne k 2 prevodniku sa uz zrejme nevratim.