Kategórie
Bike-techposledný komentár: 23. 1. 2025 o 16:43
Výpredaj -22% BMC Teammachine SLR SIX bicykel, neónová červená/čierna
2 099 €
-22%
MOC 2 999 €
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
Novinka -28% Pinarello Dogma X DuraAce Di2 bicykel, xolar sun
od 10 999 €
-28%
MOC 15 299 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
Novinka -12% Superior XR 6.5 GF bicykel, matte black stealth
1 749 €
-12%
MOC 2 099 €
-18% Pinarello Dogma X Dura Ace Di2 GRT4540DB bicykel, xolar black
od 12 399 €
-18%
MOC 15 100 €
Výpredaj -32% Giant TCR Advanced Pro 0 Disc Compact bicykel, carbon
3 049 €
-32%
MOC 4 499 €
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
Osobne by mi stačil rám v dobrom stave. Kolesá, brzdy, kľuky, sedlo by šli nové, alebo "nové". Na nejakú vysokú originalitu kašlem, ale zas nechcem z toho mať neviem aké sci-fi. Proste také decentné retro. Mám doma jeden komplet Favorit, tipujem ho tak na 90. roky, reálne mu nič nie je, len je mi ľúto to vyhadzovať z neho kopu vecí. Ak už by som šiel do toho, že prerábka, tak nový lak, nové brzdy, výmena brzdových páčok za tie s vnútorným vedením. Jedny sa mi doma povaľujú, čo som nepoužil a kúpil ako nové pri prerábke Favorita (značka Force). Už len neviem, čo s kolesami. Majú nejakú tú osmičku, ale je to ten starší typ už z hliníka, čo nemá komoru. Otázkou mi ostáva, či ich nechať centrovať, alebo dať nejaké nové. Len neviem, teraz sú tam galusky, tých by som sa najradšej zbavil a dal tam nejaké so šírkou 28. Výhodou je, že to má pevné osky na matice všetko. Kľuky už nie sú na klinky ak si dobre pamätám.
Ak si zoberiem, že dualy Claris 2x8 stoja 100€, tak tak dať 80€ za len brzdy mi príde ako vyhodené peniaze.
Dakujem.
2) odporúčam preliezť net či obchody a pozrieť inú alternatívu na držiak fľaše. Niektoré sa ochutnávajú páskami a podobne, to by som ja osobne volil.
3) miesto kam záleží od tvojej preferencie, ako ti vyhovuje ktoré miesto. Presné umiestnenie záleží od toho, aby ti nezavadzali držiak s fľašou v pohybe a aby sa dala fľaša vytiahnuť
-7% Elite VIP úchyt na košík, 25-70 mm
6,79 € -7%
MOC 11,79 €Ale ako chceš, ja by som nevŕtal ani náhodou. Aj tak je prakticky nemožné trafiť obe diery rovnako ručnou vŕtačkou, na to treba stroj. Navyše to oslabí konštrukciu, keďže rán je navrhnutý bez dier. Ale ako myslíš, je to tvoje rozhodnutie. Len aby si neskôr neľutoval.