...a preto sa cudujem ze sa na taketo veci prave ty pytas ...100 ludi, 100chuti. A osobne by som tiez do SuperRecordu siel hned, ak by napr priamo taliani ponukali kluky aj s moznostou powermetra
Tak po niekoľkoročnej odmlke od prvého cesťáku favorit idem do toho znova, samozrejme na plno stále MTB, ale skúsil som Gravel ako tréningový a celkom ma ta rýchlosť chytila no gravel stále nenahradí čistý cesťák.
ta hlavova trubka vyzera ozrutne ale asi si dlhy ako stoziar ja jazdievam vacsinou 60cm ramy a pri 198cm mi to vyhovuje. si vyssi? taktiez ma zaujalo ze pises ze to je di2 wireless ale vsade vidim kable. to tak oznacuje shimano? Je to pekny bajk. mne tam ta krabicka trochu taha oci ale je to asi zvyk
197cm lenze problem je ze inseam mam 95cm, a napriek tomu ze je ten ram 62 aj tak mi je maly (teda nie ram, ram je ok ale sedlovka kratka, vyrobca tam pouzil len 350mm a kedze je to polka oval a pol hranata specificky tvar len k ramu)... musel som dat do firmy co robi s carbonom predlzit o 7cm sedlovku.... slak ma trafi uz... zohnat mne dobry cestak , je cesta na dlhe trate, na mtb to riesim teleskopkami, fox robi totiz aj 50cm dlhu
ta hlavova trubka vyzera ozrutne ale asi si dlhy ako stoziar ja jazdievam vacsinou 60cm ramy a pri 198cm mi to vyhovuje. si vyssi? taktiez ma zaujalo ze pises ze to je di2 wireless ale vsade vidim kable. to tak oznacuje shimano? Je to pekny bajk. mne tam ta krabicka trochu taha oci ale je to asi zvyk
mne sa stará Di2 nepáčila práve kvoli tomu aká krabica tam musí pri prehadzovačke byť... toto už vyzerá elegantne , baterka mi vôbec neprekáža aspoň to má dlhšiu výdrž ako sram
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mám 12s Superrecord mechaniku a Ultegra Di2 sa hanbí v kúte 🙂
Nie nie. Sú veci, ktoré v živote skutočne nepotrebujem. Pár sád okolo mňa už prešlo.
Daniel6669, pekny "aero" cestacik
U Shimana ide o takého wireless mačkopsa... https://www.paullange.sk/blog/produkty/ultegra-r8100-12-rychlostna-sada-dedi-pretekarsku-a-technologicku-dna-od-dura-ace-r9200 Dizajnovo je to krajšie, keď je baterka schovaná v ráme/sedlovke a na prešmyku a meniči nie sú "bambule" bateriek, ale tým pádom je tam aj trochu kabeláže...