Gratulujem, to si asi veľa tuhých rámov nemal. Sám dovozca mi potvrdil nešťastnú kombináciu menej tuhého rámu a zle umiestnenej brzdy. Šúchalo mi to aj s extrémne tuhými Corima MCC. Jediné riešenie bolo nastaviť zadné čeluste viac od ráfika, možno aj ty to tak máš. Váha nebola problém, RB1K, SL6, Aeroad atď sa podomnou nehli. Som rád že ty nemáš problém, aspoň jazdí viac ne-kotúčových cesťákov.
Nemozes verit kazdemu kto ti co povie, podomnou sa ten bike nehne a to som si nejakym vyvojom presiel..jo ta zadna brzda je nestastne umiestnena ale odkedy som bike zlozil tak ani jeden problem a zadna stavba je designovo paradicka
Ešte raz ja som to jazdil. Až keď som pátral po príčine a riešil inú brzdu, špalky, kolesá a všetko možné som dostal vyjadrenie od človeka vo fachu. Celkovo fajn bicykel, ale to šúchanie brzdy ma privádzalo do šialenstva. Ak je pre teba dosť tuhý, tak je všetko v najlepšom poriadku
Už piaty rok mi robí radosť...môj prvý (a zatiaľ aj posledný) bicykel, ktorý som si vyskladal podľa svojich preferencí (samozrejme s ohľadom na budget)
dionyz je dievča? hm... pekný bicyglík...možno by sa moja dcéra dala na taký nahovoriť... vlastne figu...ona najradšej všetko čierne...asi bude po mne, ja mám žiletku aj mtb čierne
Tu veľa zmien po 8000km na jar nebolo. Hlavne prezutie na oveľa ľahší nový model Continental GP5000S samozrejme ako vždy ako bezduše, zmena zadného kotúča 160mm na 140mm a koncom roka bazárové pedále Dura namiesto Ultegry. Takto som sa dostal na 7,5kg. Nižšie nemá zmysel ísť ak nechcem komplet Duru, čo zatiaľ nechcem, radšej preferujem top sadu na MTB.
Ovela lahsie plaste ?? to sa bavime o 50g na jednom plasti oproti starsej verzii? Cize 100g celkovo? Za cenovku 140€..a este jedna vec ktoru sam conti prezentoval..vahova uspora ide na ukor odolnosti voci defektu..inak to proste nemaju ako spravit
A? Tvárim sa, že to dosiahli nejakou tajnou mimozemskou technológiou? Alebo tvrdím že menej gumy sa rovná odolnejší plášť ako viac gumy? 100g na kolesách je citeľný rozdiel…
A k tej cene, úspora 100g je navyše cca 60€ keďže minulý model stál dokenca ešte pred pred infláciou myslím okolo 50€.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ešte raz ja som to jazdil. Až keď som pátral po príčine a riešil inú brzdu, špalky, kolesá a všetko možné som dostal vyjadrenie od človeka vo fachu. Celkovo fajn bicykel, ale to šúchanie brzdy ma privádzalo do šialenstva. Ak je pre teba dosť tuhý, tak je všetko v najlepšom poriadku
Este ti nepisali z modnej policie ze nemas rovnaku dlzku ventilov??? btw strasne pekny bike to je???
Vidíš, to mi bude musieť módna polícia odpustiť, je to škandál hodný zatratenia
https://www.canyon.com/cs-sk/road-bikes/race-bikes/ultimate/cf-sl/ultimate-cf-sl-8-aero/3319.html?dwvar_3319_pv_rahmenfarbe=R101_P02
27.04.2023 - 10:35:59
A k tej cene, úspora 100g je navyše cca 60€ keďže minulý model stál dokenca ešte pred pred infláciou myslím okolo 50€.