njn ale kebyze mas natrenovane a osedlas ten light bike tak zistis ze hranice sa daju posunut este dalej
2matt : tak ako matus este chcete zobrat do alp nejaky ten privesok ? dajme sukromnu debatu o detailoch ak mozes ...
no, svata pravda chalani. teraz som tiez zufaly, mam to v komponentoch - Retaz drhne o pastorky. neviete ktosi pomoct, poradit?
nechce sa mi cakat na APEX / Rival salter, takze k apex pakam idem dat X7 MTB a sponovak lanka do bowdenu.
a ako si pomozes salter Sram v kombinacii s Campou? ...radsej napis co presne drhne
matt zle sme sa pochopili, cannondale s campou jazdi skvele
to druhy bike, tam je Apex + Rival
ale vcera som ho odniesol k predajcovi, ideme to reklamovat, objednaju mi zadny salter Rival a medzi tym sa poriesi reklamacia
proste vzadu nejde vobec dobre naladit radenie
ked su dobre vyladene prve tri polohy od najmensieho, tak 6.7.a 8. sa sucha retaz o vedlajsi vacsi pastorok a cinka to... ked povolim lanko, aby kladka sla presne pod pastorok na tychto polohach (je proste viosena) tak to poriadne nefunguje dole, kde zase musim dosponovat lanko a zase to nejde hore
takze vymena saltra. patka jenarovnana, kazeta ok
vyzera to ze bud tam na vyssich pastorkoch na kazete mas uzsie podlozky alebo salter nema rovnake rozostupy pri radeni.To sa mi ale nezda.Moze to byt aj zlou retazou alebo spatnou kazetou.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
raketaaaaaaa....
podaktory tu jazdia ramy s takou hmotnost
Ale je to jeden z faktorov ktorý ti pomôže maximalizovať výkon a dospieť tak k lepšiemu výsledku
2matt : tak ako matus este chcete zobrat do alp nejaky ten privesok ? dajme sukromnu debatu o detailoch ak mozes ...
to matt: fantazia, hlavne ta vaha, to si raz pridem pozret nazivo
A preco nie? Ved Tmax jazdi skoro samu cestu.
co som sa ja natrapil kym to zacalo jazdit ako to vyzera...
sklamala ma odbornost predajca/servis
nechce sa mi cakat na APEX / Rival salter, takze k apex pakam idem dat X7 MTB a sponovak lanka do bowdenu.
matt zle sme sa pochopili, cannondale s campou jazdi skvele
to druhy bike, tam je Apex + Rival
ale vcera som ho odniesol k predajcovi, ideme to reklamovat, objednaju mi zadny salter Rival a medzi tym sa poriesi reklamacia
proste vzadu nejde vobec dobre naladit radenie
ked su dobre vyladene prve tri polohy od najmensieho, tak 6.7.a 8. sa sucha retaz o vedlajsi vacsi pastorok a cinka to... ked povolim lanko, aby kladka sla presne pod pastorok na tychto polohach (je proste viosena) tak to poriadne nefunguje dole, kde zase musim dosponovat lanko a zase to nejde hore
takze vymena saltra. patka jenarovnana, kazeta ok