Ty kladies fakt blbe otazky. ved povedz aky mas budget a bude ti poradene.
Na doplnkove vozenie by ti stacil aj moj Author postaveny na Sore. Davam na nom aj 2h vyjazdy;o).
Ono ked niekto predava (nie tento konkretny), XY bicyklov za posledny rok a ako dovod predaja uvedie, ze "nesadla mi velkost" uz to je podozrive.
Nehovoriac o tom, ze ma len tu desiatky az stovky inzeratov.
Mna by zaujimalo odkial tito borci beru tie bicykle. Mna vzdy napadne, ze su kradnute, ale mozno to kadetade vykupju a nasledne predavaju...
Mne sa z tych bajkov osobne nepacil ani jeden btw.
Ja sam obcas pozeram tuto na bazare a rozumne bicykle su skor ku 1000 a vyssie az, nicmenej ja si asi nikdy ziaden nekupim, pretoze co potom s mojim Authorom;o).Ja skor uz pokukujem po vymene kolies, to mi dava u mna vacsi zmysel ako kupovat cely bajk novy.
Inak za cca 1000 uz predavaju niektori aj celokarbony, akurat dnes som si sil filtroval inzeraty a videl som nejake. A to uz su pekne bicykle vacsinou.
Btw u mna je ten problem, ze 90% inzeratov co vidim su tie ceny prestrelene. Tam chce chalan za bajk s vybavou nic moc z roku 2012 700 eur.
A nie je sam, mna skoro vzdy odradi cena, castokrat maju pre mna tie predavane veci len cca polovicnu hodnotu co za to chce predavajuci.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daj viac detailov - takto je to ako otazka, ci kupit auto s motorom 1.3 litra
Daj viac detailov - takto je to ako otazka, ci kupit auto s motorom 1.3 litra
A aky by si odporučil na začiatok.(bazarovku).?
Takze si ujasni pojem oplati sa...
Spominalo sa tu, ze za 500e sa oplati, ale to uz je za mna v 90% ponukanych jazdeniek privela
Na doplnkove vozenie by ti stacil aj moj Author postaveny na Sore. Davam na nom aj 2h vyjazdy;o).
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/cestne-bicykle/4498516/carrera.html
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/cestne-bicykle/4502339/focus-culebro-sl-20-2015-vel-xl-znizena-cena-.html
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/cestne-bicykle/4505112/giant-defy-1-m-l-.html
https://www.mtbiker.sk/bazar/bicykle/cestne-bicykle/4505037/surne-predam-celokarbon.html
Alebo nejaky novy z Decathlonu (bude horsie osadeny ako bazarovky, alemas istú jeho historiu)
Nehovoriac o tom, ze ma len tu desiatky az stovky inzeratov.
Mna by zaujimalo odkial tito borci beru tie bicykle. Mna vzdy napadne, ze su kradnute, ale mozno to kadetade vykupju a nasledne predavaju...
Mne sa z tych bajkov osobne nepacil ani jeden btw.
Inak za cca 1000 uz predavaju niektori aj celokarbony, akurat dnes som si sil filtroval inzeraty a videl som nejake. A to uz su pekne bicykle vacsinou.
Tento za 700 sa mne osobne paci. A je to cca 5 rokov stary bicykel.
Btw u mna je ten problem, ze 90% inzeratov co vidim su tie ceny prestrelene. Tam chce chalan za bajk s vybavou nic moc z roku 2012 700 eur.
A nie je sam, mna skoro vzdy odradi cena, castokrat maju pre mna tie predavane veci len cca polovicnu hodnotu co za to chce predavajuci.