cauko, mal som nedávno nehodu na biku a pri pade sa mi pokrivil lavy pedal, a teda moja otazka znie ci si to budem schopny vymenit sam (nie som neschopny ale zase nie som majster konstrukter ) alebo to odniest do servisu, a kedy sam tak z kade ake pedale kupit, dakujem
Podľa chuti, platformy alebo spd, platformy sú asi na cykloturistiku s crossom vhodnejšie a zvládneš to vymeniť sám
Snáď ich nebudeš mať moc zakusnute a povolia, akurát pozor pedále na každej strane majú opačný závit tak aby si aj kľuky neodtrhol
Yogisz, to si teda poradil.
kafej, nabehni do toho servisu, vyber si niečo takéto, aby bolo telo a rám z jedného kusu hliníka (šróbovaný rám neber, začne pukať). Nášlapná plocha môže byť aj pogumovaná, nezoderieš tak rýchlo topánky, ale budú sa viac šmýkať za mokra.
Šikovný servisák ti ich vymení za minútu, nieje dôvod tam bike nechávať. Keby nebol ochotný na počkanie, kúp len pedále a v železiarstve vypýtaj vidlicovú 15, stojí od 1,5€. Je ale možné, že budú pedále zakusnuté a štandardným krátkym kľúčom nepôjdu povoliť. Na oske nových pedálov bude snáď vyrazené L a R, tak kukni, kde je aký závit a podľa toho povoľuj aj staré.
Aj som zabudol napisat ze dakujem lukas6s8p, ako som cital tvoju odpoved tak na druhy den som uz bol nabehnuty v servise diky este raz uz beham na bicykli znova
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Snáď ich nebudeš mať moc zakusnute a povolia, akurát pozor pedále na každej strane majú opačný závit tak aby si aj kľuky neodtrhol
kafej, nabehni do toho servisu, vyber si niečo takéto, aby bolo telo a rám z jedného kusu hliníka (šróbovaný rám neber, začne pukať). Nášlapná plocha môže byť aj pogumovaná, nezoderieš tak rýchlo topánky, ale budú sa viac šmýkať za mokra.
Šikovný servisák ti ich vymení za minútu, nieje dôvod tam bike nechávať. Keby nebol ochotný na počkanie, kúp len pedále a v železiarstve vypýtaj vidlicovú 15, stojí od 1,5€. Je ale možné, že budú pedále zakusnuté a štandardným krátkym kľúčom nepôjdu povoliť. Na oske nových pedálov bude snáď vyrazené L a R, tak kukni, kde je aký závit a podľa toho povoľuj aj staré.