ospravedlnujem sa za gramatiku ale prosím vás je to dobrá kúpa za 300 s cestnou cyklistikou zacínam mám 16 a nepotrebujem bike za 3000 na zaciatok len chcem vedieť či ma nezradí. dá my knemu aj tretry a pedále.
Joko, neber tym mladym stale iluzie .... skus ich niekedy aj podporit.
To, ze nevedia je sice smutne, ale zasa ty, ako stary harcovnik by si mohol skor pozitivnejsia k nim prehovarat, ked uz sa chcu dat na cyklistiku.
A je pravda, ze nie kazdy ma na drahy bicykel, ale sam vies, ze cyklistika nie je o bicykli, ale o nohach ...
ved ked mas dobru naladu a sa nenormalne tesis na maraton , predtym si pozries nieaky dokument o armstrongovy alebo niekom inom tak to zajazdis ovela lepsie ako bezne + taktika
Ja viem chalani že 300eur je pre niekoho nič ale doteraz som jazdil MTB a práve som doskladal MTB-cko a zhltlo my 800eur takže som bol toto leto na brigáde a mám len 350 eur. A chcem to dať do cesťáka alebo asi ešte pošetrím a kúpim niečo lepšie. Dáku bazárovú pecku .
Kamoši my vravia že nie som v tomto normálny, že všetky prachy dám do cyklistiky. Ale čo už keď ma to baví. kašlem na to
To máš pravdu lebo ten inzerát bol trek 1500 na sore a tiagre a vôbec nie discovery edition, resp ten inzerát čo som myslel ja tam už nieje, preto lebo ho majiteľ už predal len škoda že nie mne .
ps.: musel by som preňho ísť asi 400km a nemal som ako.
Prosim o nazor na Merida Warp 4. Bike je katalogovy, riaditka klasicke nie casovkarske, na hydroformingovm rame. Chcem ho len na jazdenie v jeseni a na jar ( ked je v terene este blato na mtb bike - upravene aby aj Tonito pochopil ) . Cena je 300 - 350 €. Tak co oplati sa ? Alebo na co si dat pozor atd. Zajtra si ho pojdem vyskusat.
Prosim ziletkarov o nazor na Merida Warp 4. Bike je katalogovy, riaditka klasicke nie casovkarske, na hydroformingovm rame. Chcem ho len na jazdenie v jeseni a na jar ked je v terene este blato. Cena je 300 - 350 €. Tak co oplati sa ? Alebo na co si dat pozor atd. Zajtra si ho pojdem vyskusat.
no ak to chces na cestu tak fajn...a pouzivat to ako zimak je dost velky luxus ale je tvoja volba
je to casovkarski special takze aj geometria je na casovku ale ak upravis posed tak sa ti tam bude mozno sediet celkom fajnucko inak super cena
davaj si pozor ci neni niekde poskodeny ram ...znicene ozubenie na predonikoch..kazeta a tak aby si enmal este aspon 300euro investicie
Technicky stav prevodnikov, kazety atd. viem posudit ide mi skor o tu geometriu, pretoze netusim aky je a ci vobec je nejaky zasadny rozdiel medzi tymto a klasickym ramom. Luxus neluxus neriesim, ide mi o ucel a v tejto cene to asi nebude az taky pruser
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale inac sa podla mna oplatÝ aj za tych 300
a kup si k nemu este pravidla slovenskeho pravopisu...
To, ze nevedia je sice smutne, ale zasa ty, ako stary harcovnik by si mohol skor pozitivnejsia k nim prehovarat, ked uz sa chcu dat na cyklistiku.
A je pravda, ze nie kazdy ma na drahy bicykel, ale sam vies, ze cyklistika nie je o bicykli, ale o nohach ...
hlavne o hlave
a samozrejme aj bicykel je velmi dolezity
Kamoši my vravia že nie som v tomto normálny, že všetky prachy dám do cyklistiky. Ale čo už keď ma to baví. kašlem na to
ps.: musel by som preňho ísť asi 400km a nemal som ako.
no ak to chces na cestu tak fajn...a pouzivat to ako zimak je dost velky luxus ale je tvoja volba
je to casovkarski special takze aj geometria je na casovku ale ak upravis posed tak sa ti tam bude mozno sediet celkom fajnucko
davaj si pozor ci neni niekde poskodeny ram ...znicene ozubenie na predonikoch..kazeta a tak aby si enmal este aspon 300euro investicie