čo sa týka cyklistiky som amatér (laik), ale posledné dny sa o to viac zaujímam. Pár vecí by som sa chcel spýtať (prosím nesmejte sa mi, nechcem nikoho obťažovať a dakujem za príp. odpovede):
1. Mám doma bike cca za niečo cez 200 eur. Ide sa mi na ňom trochu ťažšie,ale asi to nieje tým bikom. Chcel by som sa spýtať, že ako bike ovplyvní váš výkon? napr. o koľko rýchlejsie by ste presli rovný úsek 100 km s bikom za 2000 eur ako s bikom za 200 eur.
2. Ako sa mám starať o bike (teda ak ho nechcem brať do servisu). Okrem nafúkania kolies. Je niekde na nete návod?
3. Ak idete napr. na dvojdnovú(viac) túru, čo si na cestu treba zobrať? Ale hlavne nosíte batoh na chrbte, alebo máte na biku košík, do ktorého si dávate veci?
Najlepsie su kotuce
Ale ono to ani s canti take hrozne nie je, stacilo troska pootocit spalky a uz to nerobi ziadne problemy.
Canti brzdy sa pouzivaju koli lepsej prechodnosti kolesa pri jazde blatom ktore sa nalepi na plaste.
Cestna brzdova celust je prilis nizka dost mozne ze crossovy plast sa pod nu ani nezmesti kedze so sirkou narasta i vyska + terenne vystupky.
To s tym brzdenim pri ozajstnom cyklokrose nie je nijak horuce , casto sa brzdi nie vsak nadoraz - skor sa pribrzduje.
Takže tým pádom sa dá dĺžka úchopu za páky predĺžiť/skrátiť ako dĺžkou predstavca a rovnako tak dĺžkou tej hornej časti riadítok ?
OK....dotiahol som ju takým spôsobom, že keď som sedlo miernou silou ešte otočil rukou do strany,tak to bolo málo. Keď som už sedlo rukou neotočil,prestal som doťahovať. Na fest by som to nikdy nedoťahoval,problém je aj v tom aby som to tiež nedotiahol na voľno .
Ozi rýchloupínak máva veľmi veľkú páku a tou to skôr môžeš stlačiť ako menej šetrným uťahovaním imbusu.