Tak som sa rozhodol 2x11,ale potrebujem poradiť do ktorého konkrétneho modelu ísť a najlepšie model 2023/2024,okrem CTM. Stačí asi klasika hliník,nejaký model s kvalitnejšou výbavou.
Nie,iba 1x11 ponuky. Môžu byť aj nejaké výpredaje, ale niečo kvalitnejšie max. strop 2000 EUR. A Kellys a CTM skôr nie. CTM tie zvary, to je čosi hrozné a celkovo to CTM neviem no. KELLYS už skôr, ale radšej bez týchto značiek.
Rady si dostal predsa. V pohode značky si vylúčil, že nechceš (CTM aj Kellys robia dobré biky). Sám nevieš, či chceš 1x12 alebo 2x12. Tých výrobcov s tým pohonom v tej cenovej relácii extrémne veľa nebude. Reálne na to, čo chceš ti stačí aj 2x10 sada. Ja osobne by som šiel do tohoto https://www.cube.eu/sk-sk/cube-nuroad-pro-fe-metalblack-n-grey/b1a4787e06bd64680df963277ad6fb22. Ak už nie Koyuk 2.0. Je tam všetko čo potrebuješ.
Vybral si ten jediny 2x12 o ktorom viem v tejto cene.
Nenapisal si kde s tym budes jazdit, cize tu je potrebne vediet ci kopce.
Tiez nevieme ci mas vykon ako Stano ktoreho video si tu dal. Ak hej, tak je to jedno a 32/34 by ti mohlo stacit.
Na mna je 48/32 vela a 11-34 zase nevyuziva ani oficialny potencial 11-36.
Ahojte,
chcem sa poradit ohladom geometrie. Pozeram sa po Kellys Soot. Velkost M je pre 172-186cm postavu, velkost L pre 182-195cm postavu. Ja mam 183cm, tzn, som medzi M a L. https://store.kellysbike.com/gravel-bicykle/soot-70_10194
Moja otazka znie, ak by som napr. na Lku vykompenzoval vacsi reach kratsim predstavcom a adekvatne nastavim vysku sedla, bude to pocitovo stale velky rozdiel oproti bicyklu velkosti M? Alebo, analogicky Mko s dlhsim predstavcom... alebo mam zobrat co zozeniem a neriesit blbosti? Dik
Zober urcite L. Pri 183 je to uplne idelne. Niektori ludia su fakt na rozmedzi medzi dvoma velkostami ale ty to mas lahke. Ak by si chcel neskor modulovat tak vymenit predstavec +1 alebo -1cm je namenej.
//Inak to ma akurat napada ze to je dost vyhoda nemat tie integorvane kokpity. Tam je clovek nahraty ale tu si lahucko vymeni za 40-50€ predstavec podla potreby a uvidi
Výrobcovia dobre vedia, čo robia 😁 a marketing funguje. A časť ľudí nevie, čo a peniazmi. Chcú mať všetko pochovávané a neviem čo všetko l tomu a potom zrazu zistia, že je možno lacnejšie servisovať bežné auto ako taký bicykel.
Dakujem. Tak bicykel s integrovanym kokpitom vyzera pekne, hlavne na cestnom to je na paradu, na graveli ma skor laka hipstersko-bikepackingovo-jemneretro vzhlad. A potom tie integrovane masiny spravidla nie su moja cenova skupina
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.youtube.com/watch?v=ykiUFMhXRt4
Kellys SOOT 50 28 bicykel, sivá
1 499 €
CTM Koyuk ma zvary v pohode, Kellys Soot taktiez.
Nenapisal si kde s tym budes jazdit, cize tu je potrebne vediet ci kopce.
Tiez nevieme ci mas vykon ako Stano ktoreho video si tu dal. Ak hej, tak je to jedno a 32/34 by ti mohlo stacit.
Na mna je 48/32 vela a 11-34 zase nevyuziva ani oficialny potencial 11-36.
chcem sa poradit ohladom geometrie. Pozeram sa po Kellys Soot. Velkost M je pre 172-186cm postavu, velkost L pre 182-195cm postavu. Ja mam 183cm, tzn, som medzi M a L. https://store.kellysbike.com/gravel-bicykle/soot-70_10194
Moja otazka znie, ak by som napr. na Lku vykompenzoval vacsi reach kratsim predstavcom a adekvatne nastavim vysku sedla, bude to pocitovo stale velky rozdiel oproti bicyklu velkosti M? Alebo, analogicky Mko s dlhsim predstavcom... alebo mam zobrat co zozeniem a neriesit blbosti? Dik
//Inak to ma akurat napada ze to je dost vyhoda nemat tie integorvane kokpity. Tam je clovek nahraty ale tu si lahucko vymeni za 40-50€ predstavec podla potreby a uvidi