1. Predtým som nikdy tie zacvakávacie pedále nepoužíval a teraz pri prvých jazdách mi tŕplo chodilo. Neviete prečo?
2. Keď som sa snažil dofúkať kolesá, zlomil som oba ventily - tie také malé tenké závitové poistky. To som len ja také nemehlo alebo to treba robiť opatrnejšie. A akú pumpu by ste mi doporučili, teraz mám takú čo sa nastrčí rovno na ventil a keď s ňou pri fúkaní mixujem tak to lámem
3. Pri bicykli na zemi som našiel takú malú guľôčku, priemer možno 2-3mm, vyzerala ako z ložiska. Neviem či vypadla niekde z bicykla alebo sa tam len náhodne objavila ale ak je z bicykla, tak odkiaľ asi mohla vypadnúť?
Vopred díky za pomoc...
1, nemas prilis nasilno zatiahnute tretry? pripadne dake male alebo co
2, zozen si normalnu velku servisnu pumpu, nacvaknes hadicku na ventil a dofukas par supmi, nemusis polhodinu mixovat s rucnou...
3 tazko povedat, gulicky bezne nemaju dovod vypadnut z biku
Ja zvyčajne, keď vyhadzujem galusku (plášťovku), vyskrutkujem ventilok, pozriem v akom stave je a keď je ešte použiteľný, tak odložím. Ak je zlý, napr. neočistiteľne zababraný od tmelu, tŕň na ktorom je zaisťovacia matička je ohnutý (občas sa podarí...), alebo netesní na dosadacej ploche, tak ho vyhodím za galuskou.
Takže kúp novú dušu, prehoď telo ventilku a po neopraviteľnom defekte dušu vyhoď až po vymontovaní ventilku.
Pumpu si kúp väčšiu, do rámu, nie male skladacie prdítko. Lepšie sa s ňou fúka a aj v ráme lepšie vyzerá. Kedysi sa nosili na sedlovej rúrke, teraz tam však býva druhý košík na bidon. Tak ak máš lanká vedené vnútrom hornej rámovej rúrky alebo na jej vrchu, tak sa vozí pod hornou rámovou rúrkou. Ak sú však lanká vedené pod hornou rámovou rúrkou, tak si to treba odskúšať, či tam vojde. No a samozrejme, musíš kúpiť správnu dĺžku, aby sa ti do rámu vošla, ale zase ľahko nevypadávala.
mne sa skor stalo, ze som to vnutro vykrutil spolu s ciapockou ventilu ked bolo povolene
1. Predtým som nikdy tie zacvakávacie pedále nepoužíval a teraz pri prvých jazdách mi tŕplo chodilo. Neviete prečo?
2. Keď som sa snažil dofúkať kolesá, zlomil som oba ventily - tie také malé tenké závitové poistky. To som len ja také nemehlo alebo to treba robiť opatrnejšie. A akú pumpu by ste mi doporučili, teraz mám takú čo sa nastrčí rovno na ventil a keď s ňou pri fúkaní mixujem tak to lámem
3. Pri bicykli na zemi som našiel takú malú guľôčku, priemer možno 2-3mm, vyzerala ako z ložiska. Neviem či vypadla niekde z bicykla alebo sa tam len náhodne objavila ale ak je z bicykla, tak odkiaľ asi mohla vypadnúť?
Vopred díky za pomoc...
McLovin ak ti trpne noha, resp.prsty v SPD-ckach, skus posunut kufor viac dopredu. Ten system zo spodu na tretrach...
Nebude v tej novej sade ? Alebo mam radsej zhanat po garazi ? Dik
Neviete poradit kde by mohla byt zrada?
Ďakujem.