Ahoj marek7650, vies mi prosim poslat k tomuto blizsie info, prip. nejaky link? Prip. s akou presne kombinaciou komponentov to slape? Teoreticky si viem predstavit pouzit 12-speed Shimano kazetu a SRAM prehadzovac/paky (a naopak), kedze pastorky 12-speed road kaziet oboch vyrobcov maju rovnaky spacing, ale nestretol som sa s tym, ze by 12-speed Shimano paky fungovali rychlo, presne a bez problemov so SRAM cestnym prehadzovacom. Dakujem!
Flat top retaz ma ine rozmery, preto ina kazeta, ine kladky prehadzovacky, preto to nie je kompatibilne. Treba precitat PDF co som nalinkoval. Niektore veci mozu fungovat, niektore mozu fungovat kratkodobo ... Proste bohuzial sa uz neda velmi kombinovat ako na 11 sp. Trend je jasny, zamknut ludi do svojho ekosystemu kde sa len da ...
Inak je vela videii kde ludia skusaju kombinovat veci, niekedy to moze vyzerat ze ok funguje, ale 'na pozadi' sa to trebars viac nici a skracuje zivotnost lebo to nesedi presne ako ma.
hmm no musim to preluskat ale hned druhy prispevok bol v podstate moj pripad
Sram AXS HRD 12 sada (paky, prehadzky, brzdy), kazeta shim 12sp, kluky shim 11sp, retaz ???
na prve preletenie je info len ze flattop retaz nefunguje so shimano a starymi sram prehadzkami lebo kladky maju velke zuby ale nevylucuje to opacne ze sram 12sp etap nevie robit s klasickou retazou 12sp
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Inak je vela videii kde ludia skusaju kombinovat veci, niekedy to moze vyzerat ze ok funguje, ale 'na pozadi' sa to trebars viac nici a skracuje zivotnost lebo to nesedi presne ako ma.
Sram AXS HRD 12 sada (paky, prehadzky, brzdy), kazeta shim 12sp, kluky shim 11sp, retaz ???
na prve preletenie je info len ze flattop retaz nefunguje so shimano a starymi sram prehadzkami lebo kladky maju velke zuby ale nevylucuje to opacne ze sram 12sp etap nevie robit s klasickou retazou 12sp
Vlastné skúsenosti s 12r sadami nemám.