Kategórie
Bike-tech
-19% Bianchi Oltre RC Frame Kit rámová sada, tmavá sivá/celeste
4 449 €
-19%
MOC 5 599 €
-6% BMC Teammachine SLR01 TWO bicykel, carbon/white, redakčný bicykel
10 999 €
-6%
MOC 12 999 €
-13% Giant Propel Advanced 1 28 bicykel, orion nebula, testovací
4 199 €
-13%
MOC 4 799 €
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
-16% BMC Teammachine SLR THREE bicykel, sparkling blue/brushed alloy
4 699 €
-16%
MOC 5 599 €
Pinarello PRINCE FX TiCR Ultegra Fulcrum Wind 400 disk bicykel, červená
6 999 €
MOC 7 099 €
udava sa dlžka sedlovej trubky tak neviem či si sa pomylil alebo fakt myslíš hornu ramovu, ja na tvojom mieste by som bral tu 58čku ale ak je kde tak sa treba na to posadiť, a drobne nastavenie ktoreho potrebu budeš citiť po par výjazdoch dosiahneš výmenou predstavca alebo posunutim sedla, alebo oboje:)
Ďakujem za každý názor
S odporucanymi velkostami suhlasim.
Ďakujem za každý názor
Inak, ak to náhodou nevieš a máš klasický rám (nie slopingový), tak sa meria stred-stred (od stredu mufne na stred po stred napojenia hornej rámovej rúry na sedlovú rúru)
Pri mojej výške 166 cm čo je cca 5,4 stopy by som mal mať rám 51 ale pokiaľ by som mal vyberať podľa vzdialenosti rozkroku od zeme čo je v mojom prípade 75 cm tak sa nechytám ani na rám 51.
Edit - nejde mi pripojiť a odoslať GIF obrázok s nákresom merania...
V prípade eunuchov tento problém odpadá.
Ono radiť už nie je ani čo, myslím. Z toho vyhliadnutého modelu majú v ponuke rám 51 najmenší.
Aj, keď podľa výšky spĺňam kritériu obávam sa ako písal misobiker tých krátkych nôh. Potom budem mať sedlo vysunuté nad rámom len cca 10 cm, čo by vypadalo velice smíšno, ako keby som si kúpil o dve čísla väčší bicykel.
No na druhej strane ešte by to chcelo otestovať naživo či mi ten rám 51 bude až taký veľký k pomeru dĺžky mojich nôh.
Edit - nejde mi pripojiť a odoslať GIF obrázok s nákresom merania...
mam pocit že vela vyrobcov to udava po vrch