Zdravim,
mal by som taku otazku, mozno zvlastnu... Ako je to s bielou omotavkou? Nespini sa? Nechyta sa na nu lahko spina. Alebo to zavisi od materialu?
Myslim, aby nezltla, a tak... Alebo to zbytocne riesim?
Ja mám svetločervenú gelovú (netuším, čo to je za značku, nie je to kellysácka) za 10EUR - tiež zachádza, hlavne od čiernych rukavíc. Čistím kefkou alebo špongiou a ekologickým saponátom Sonett. Pôvodná (toho istého typu aj farby) sa menila nedávno - po troch rokoch - a aj napriek pravidelnému čisteniu bola viditeľne zájdetá.
Nie si za hulváta, naopak - mám z celého srdca radosť, že čokoľvek poviem, na čokoľvek zareagujem alebo pošlem foto, Ti urobí pekný deň...
A pre všetkých, ktorí by si mysleli, že moja bytosť trpí dyslexiou alebo farbosleposťou - príspevkom som chcela len ilustrovať, že nielen biela, ale ktorákoľvek svetlá omotávka sa špiní alebo zachádza...
Ďakujem, že si skoro potvrdila moje slová z predchádzajúcej strany. Totiž, aj čierna sa špiní, len to hneď nevidieť.
Všetky sa špinia. Aj biela, aj čierna. Len na bielej to je vidieť.
Je to ako s klávesnicou. Niektorí majú svetlú a pravidelne ju čistia, iní zásadne čiernu, aby ju nemuseli čistiť, ale ten pocit špiny a mastnoty sa dostaví už pri pohľade na takúto klávesnicu.
potrebujem kupit omotavku. 5 rokov je uz vela a myslim, ze ani raz som ju necistil. neviem ci je to detail ale neviem si vybrat. su gelove, korkove, leskle, take a onake.. tak hovorite radsej gelovu, aby bolo pohodlie? skuste dat tip na pohodlnu a kvalitnu.
omotavky: http://www.cykloobchod.sk/index.php?cPath=21_103
Mám bielu omotávku od začiatku na bicykli. Na pohlad je pekná no len sú s ňou starosti. Pri každej údržbe ju prebehnem kefkou a je ako nová. No čudujem sa, že prečo sa zašpiní keď si vždy pred tréningom umyjem ruky..
Mám bielu omotávku od začiatku na bicykli. Na pohlad je pekná no len sú s ňou starosti. Pri každej údržbe ju prebehnem kefkou a je ako nová. No čudujem sa, že prečo sa zašpiní keď si vždy pred tréningom umyjem ruky..
penove sa zaspinia aj keby by si mal neviem ake ciste ruky a rukavice.Hlavne tie miesta, kde su vyrazene napoisy tej ktorej znacky.No co uz, je to spotrebak a mal by sa menit aspon raz rocne.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Takže teraz už dúfam všetci viete, ako je to s tou bielou omotávkou?!
A zase som tu za hulváta!
PS: Zani, ja ti to ale vynahradím, ak prídeš na predvianočný výjazd! Pozývam ťa na varené víno.
A pre všetkých, ktorí by si mysleli, že moja bytosť trpí dyslexiou alebo farbosleposťou - príspevkom som chcela len ilustrovať, že nielen biela, ale ktorákoľvek svetlá omotávka sa špiní alebo zachádza...
Je to ako s klávesnicou. Niektorí majú svetlú a pravidelne ju čistia, iní zásadne čiernu, aby ju nemuseli čistiť, ale ten pocit špiny a mastnoty sa dostaví už pri pohľade na takúto klávesnicu.
omotavky: http://www.cykloobchod.sk/index.php?cPath=21_103
Tuto si vezmi