Kategórie
Bike-tech
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-31.6 mm, 400 mm, offset 10 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-30% SCOTT Duncan SL sedlovka, Ø-27.5 mm, 400 mm, offset 25 mm
154,99 €
-30%
MOC 219,90 €
-30% Specialized S-Works Pave SL sedlovka, 380 mm, offset 20 mm
168 €
-30%
MOC 239,90 €
-23% Syncros Duncan sedlovka, Ø-31.6 mm / 400 mm, offset 15 mm
26,99 €
-23%
MOC 34,99 €
pri kaučukovom brookse len jazdíš
mám aj-aj, obe sú top
ale nič pre gramárov
pri kaučukovom brookse len jazdíš
mám aj-aj, obe sú top
ale nič pre gramárov
nevyzerajú zle, ale aj tak sú bars tenke, nevadia po čase? jako podla ceny by teda mali mat aj AI zapracovanu, keď jedna stoji viacej než moj novy 26 celoodpružený bajk čo som si teraz objednal
ale možno to len ja som taky svojsky, že som zvyknuty na široke pohodlne sedlo
Ale úplne najlepšie je prezliekať si ich na lúke a sadnúť si do mraveniska holým zadkom
@Srsen a odkiaľ poznáš to s hadom a vlasmi?
https://www.aktuality.sk/clanok/tkK7D7R/bolest-intimnych-partii-na-bicykli-sedlo-nemusi-byt-pricina/
Všetko o nás vedia
ale možno to len ja som taky svojsky, že som zvyknuty na široke pohodlne sedlo
Aky bike?
Mam 2 sedla wittkop a bbb echelon ktory som schvalne kupil pre mtb... ale nakoniec lepsie sadlo na stary crx
Ostrejsie sedla viac pasuju na sportovy posed a naopak. Napr echelon na sobi20 by bolo utrpenie.
Mam 2 sedla wittkop a bbb echelon ktory som schvalne kupil pre mtb... ale nakoniec lepsie sadlo na stary crx
Ostrejsie sedla viac pasuju na sportovy posed a naopak. Napr echelon na sobi20 by bolo utrpenie.
takyto http://brut.me/gallery/image_page.php?album_id=29&image_id=161
ale zas je pravda že ja so sebou stale vlačim notebook, takže 99percent času v sedle mam na sebe minimalne 1 ruksak 5+ kg
u mna nad 50 a take som ani nikdy nerobil, ja vždy idem niekam, nielen sa pobajkovat, aj moje najdlhšie čo som robil boli na stanovištia kde som robil výskum, takže notebook som braval na zapisovanie udajov
aj na klasickom bajku som mal koniec koncov najradsej tento širší a mäkký štýl, ale je pravda že na sedadle za 150 eur som nesedel, možno je to fak tak užastny pocit