Ahojte, ktoru z tychto 2 znaciek preferujete? Pytam sa preto lebo som nasiel compagnolo centaur 10sp dualy za 65€ a teraz rozmyslam ci ich mam zobrat alebo dalej hladat nejake shimana (105-ultegra) len ma pri campe zaujima ake mate skusenosti s radenim palcom. Mam soru cize palcom radim ale liši sa ta campa v ergonomike? Diki
robim a vedel som ze campa radenie s prehadzovacom shimano a naopak nefunguje...ale to ze kazeta ma ine medzery to som nevedel....sme prevazne MTB predajna...veci na cestaky moc nedrzime skor objednavame.... mam totiz moznost kupit dobre kolieska za dobru cenu len som chcel vediet ci budem musie kupovat campa orech alebo ci nebudem musiet nic riesit
ako fungovat to funguje ale nie optimalne ... kamos mal zas campa record 10spd a mal shimanacke kolesa aj kazetu, radit to radilo ale suchala mu retaz o pastorky a v niektorych polohach to nechcelo prehodit, az po chvilke... teoreticky pouzitelne ale prakticky otrava
My sme to tiež skúšali tak ako píše ice29 Radenie CAMPAGNOLO Chorus / Record 10speed a kazeta SHIMANO 105 - 10speed
Radilo to na prvých štyroch 11-14zubových kolečkách v pohode ale na ďalších šiestich to už bolo počuť že to neni ono
A meral niekto tie medzery? Viem, že na 9sp boli rozdiely a rozdiely boli aj na prehadzovačkách (rôzne dĺžky jednotlivých dielov a uhly pri posune), ale u 10 sp musia byť tie rozdiely v medzerach pastorkov mimoriadne malé, ak vôbec, pretože "orechy" sa nepredĺžili, myslím, že?!
kolega jazdi komplet uletgru a campa kazetu a funguje to perfektne...ale opacnu kombinaciu sme neskusali...
Máš pravdu, včera som to vyskúšal a v tej kombinácii, ako uvádzaš, a presne to funguje bez problémov. A zmeral som medzery medzi kazetami ultegra a campa a nie sú rozdiely, takže je to O.K.
Chcel by som sa opýtať, ja mám teraz Soru ale časom by som to chcel vymeniť za niečo lepšie cenovo najdostupnejšia sada je asi Campagnolo Veloce. Aký je rozdiel kvalitatívny medzi Sorou a Veloce ? a aký je kvalitatívny rozdiel medzi Veloce a 105kou ? Ďakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Radilo to na prvých štyroch 11-14zubových kolečkách v pohode ale na ďalších šiestich to už bolo počuť že to neni ono
Máš pravdu, včera som to vyskúšal a v tej kombinácii, ako uvádzaš, a presne to funguje bez problémov. A zmeral som medzery medzi kazetami ultegra a campa a nie sú rozdiely, takže je to O.K.
NIE
Jazdím na CAMPE 10sp kupil som Mavic cosmic carbon s orechom shimano a ultegrou kazetou 10sp,
bál som sa čo to spraví ale prehadzovanie a jazda uplne v pohode
Dik.