Mam problem kupil som si Fulcrum Racing Zero a nejak mi tie kolesa neposluchaju....
Moj prvy problem je ze ked je zadne koleso nasadene tak sa trosku hybe do strany....
a moj druhy je ze ked na nom sedim spice sa nejak dotykaju o seba a buchocu.....
co s tym servis ?
cim drahsie kolesa tym horsie mal som racing 3 a vobec ziadny problem som nemal na tychto nabeham 500 km a furt nejaky problem..strielajuce spice potom ten pohyb do strany....
a este mi aj nieco puka a neviem co skratka hroza a des
Inak zabudol som napisat, ze vymedzenie vole v naboji po zabehu novych kolies neminie snad nikoho.
Nepoznam nikoho, kto by mal problem s tymito kolesami. Ked, tak ich zaniest do servisu nech sa na to pozru.
no akurat som volal do servisu zevraj nemam na nich vobec jazdit lebo to mozem este viac poskodit..a volny termin ma az koncom aprila .....hehhe takze super....
Volal som do BikePro v Banskej Bystrici a ze sa na ne pozru...do tyzdna by mali byt hotove...
este jedna otazka stava sa vam ze ked zaberiete poriadne streli vam orech?
cele kolesa su naprd stale to puka striela clovek sa nemoze sustredit na jazdu ide na bike s tym ze jaj co sa zas poserie .... asi sa vratim k racing 3 ziadny problem s nimi nebol...
mam 87 kil to zas nie je az tak vela... racing 3 som mal 10 tisic km a ziaden problem ani naznak osmicky.....nic mi nebuchalo nestrielalo....som si myslel ze drahsie budu spolahlivejsie..a opak je pravdou....
Hmm, tak ale obvykle taketo kolesa su vahovo obmedzene (ci?), co by mohlo aj spice vysvetlovat .. ale ten orech, to urcite nie .. mozno zly kus, typek to tam zle dal, prilis namazal,alebo nieco zabudol .. no nic, treba poriesit u dodavatela
aj som rozmyslal si ich zadovazit ale po tomto co tu citam zacinam vahat. asi pojdem predsa len do tej campy zonda prip. ak sa viac nasetri tak do shamal ultra . aj ked ani mavic r-sys nemusia byt zle potom co som ich videl u kamosa
There is no advertised rider weight limit but Fulcrum do state in their manuals that 82kg (or more) riders should be extra vigilant in checking the wheels for damage and maintaining the wheels.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mam sice MTB Zera, ale je to to iste. Pozri: http://www.youtube.com/watch?v=DXtrJB7hHoY
Tu mas cestacke: http://www.youtube.com/user/FulcrumWheels#p/u/12/3wju6FWiVjQ
Mam este jednu otazku...mozem sa vozit kym to dam do servisu alebo sa moze s tym nieco stat?
a este mi aj nieco puka a neviem co skratka hroza a des
Nepoznam nikoho, kto by mal problem s tymito kolesami. Ked, tak ich zaniest do servisu nech sa na to pozru.
este jedna otazka stava sa vam ze ked zaberiete poriadne streli vam orech?
proste chce kola poservisovat.