Ok diki je to tam, len pisu ze je urceny ako maly prevodnik, znamena to ze sa enda pouzit ako velky? lebo ja to chcem mat 38/34. Pisu ze bez nabehoveho systemu, vadi to? Dik
no do cesťákov sa veľmi nevyznám, ale myslím si, že nábehový systém je dosť dôležitý..a ak bude mať potrebnú rozteč a počet dier, tak sedieť by to malo..
nabeh je VELMI dolezity, ale pri rozdiele 4 zuby to mozno nebude poznat nebudes mat problem s tak nizkym upevnenim presmyku? na tvojom mieste by som ale kupil kazetu a neriesil takuto zverinu
Nad tym presmykom som neuvazoval, ale ved tie pily budu skoro rovnako velke tak by tam nemal byt problem, a ked tak, presmyk mozem o take 1.5/2cm znizit a bude. ci?
Neviem tiež prečo vymýšľa, som mu len povedal, že 52x16 je to isté ako 39x12... Som si nemyslel, že to SamoOo zoberie tak vážne a bude to tam chcieť nahodiť
Raver, ja to dobre viem, ale urobit to takto je premna jednoduchsie a financne bezzavadne. Staci ked vymenim jednu pilu, narozdiel od celej kazety s retazou.
tak ten rozdiel tam je, ale pri rozdieli 5 zubov to je zanedbatelne ze to nema nabeh a tak. Nechal som to na trenera nech to objedna od gebhardtu. On ma cyklo obchod a uistil ma ze to bude ok, tak mu musim verit
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.gebhardt.cz/cs/default.aspx#
hladaj od nich kompakt a dá sa vyskladať.