Tak chalani, zaujimalo by ma jaké prilby máte, resp. spokojnosť, spolahlivosť, ochrana a tak podobne. Ja som sa rozhodoval o kúpe prilby asi 2 mesaice, dnes som si napokon kúpil- BBB Falcon. Majú ju Cofidis a Barloworld...
Mozte prikladat aj Vase foto prilieb, resp. tema je o prilbach, tak vsetko o prilbach sem, otazky, rady...
Ked som si naposledy vyberal prilbu, odskusal som viac modelov a vyber padol prave na tuto, akurat bez nalepky Merida. Padla mi ako uliata. Som spokojny.
Zwaro no je lepsie ked ten blocek mas - predsa zdokladujes ze si ju kupil ale myslim ze by to malo ist bez blocku.
Mne sa roztrhol na mojej predchadzajucej Bell prilbe upinaci mechanizmus tak som sa bol spytat v predajni ci ta 50 % zlava sa vztahuje aj na taketo poskodenie alebo len poskodenie zapricinene padom.
Predajca je kamarat a blocek nepytal ale povedal ze Bell da 50% zlavu ked spadnes a prilba sa ti polame.
Samozrejme som si kupil novu Bell Furio - a moj kamarat, ktory tam bol so mnou chcel tu staru prilbu odo mna ze on si to zriesi - proste ju nejak znici aby mohol mat 50% zlavu.
Kedze ja nemam rad ked niekto podvadza klame atd - som to zamietol a odvtedy kamaratske vztahy hlboko ochladli no co uz.
nepotrebujes blocek ale zarucny list a plati to aj pre prilby giro ...
50% ti da zlavu na nakup novej ale nie predajca ale posiela sa to na progress cycle
Zial je to tak ze par jedincov stale rozmysla ako kde niekoho o****t to vyplyva z nedostatku prace a tym padom ma prislusny jedinec cas premyslat o k****inach ako je to v pripade mojho kamarata, ktory je nezamestnany ale uz bol tento rok na styroch dovolenkach.
ja zas nemam nic proti tomu ked si xcel takto pomoct,inak sa neda...vezmi si, ze prilba tu stoji 50eur a mna vysla z Uk aj s postovnym 36eur. Takze tak... a kedze som student co nebol na dovolenke tak myslim, ze tych 14eur nie je zanedbatelny rozdiel...
otazka : Ako mam dat dole ten silt? pisu ze to mam tahat smerom od prilby dopredu a potom nadvihnut smerom hore. ale drzi to jak svina,xcel to dat dole lebo je nakrivo
jasne chapem ... ja som len srandu si robil ....
inak viem ze to tu nepatri ale dnes oslavuju svoj den vsetci ***** vodici a neospravedlnujem sa za vyraz aj ked to moderator asi zrusi ale krajsie slovo resp slusnejsie nie je v mojom slovniku ....
nevem preco ale dnes maju naozaj vynimocny den cestny trening 80km a z toho cca 15 trubiacich aut z ktorych som vydel vystrceny prostrednik na mna a pritom som isiel normalne akurat obchadzal diery na krajsnicy ktroe boli hlboke asi 10cm .... na slovensku asi naozaj cyklista nie je sucastou ale prekazkou cestnej premavky ako to tu uz niekto napisal .... asi sa zbytocne rozpisujem a rozculujem ale takym by som ruky nohy polamal .... no co uz ...
1. Nejazdi po krajnici - zákon č. 8/2009 o cestnej premávke, § 55, ods. 1 - "Na bicykli sa jazdi...pri pravom okraji vozovky. Ak sa tým neohrozujú ani neobmedzujú chodci, smie sa jazdiť po pravej krajnici vozovky." Takže nech si zvykajú, že cyklistov je stále viac.
2. Aj ty máš prostredník... no, podľa toho istého zákona zakázané používať hanlivé gestá. Nuž, ale keď do teba niekto kameňom, tak nebudeš predsa hľadať chlieb. Kameňov je všade dosť.
3. Na východe, najmä za Slánskymi vrchmi, prevažujú šaleňaci. Aj tvoja skúsenosť to dokazuje... Aj moje.
nerozumiem,preco v hlasovani nie je ALPINA?
Velits v nej vyhral MS a teraz to jazdi Stevkova,Jano Habera a Ja a Krisot ich ma dve...........moderatori doplnte:)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Same bellky?
Ked som si naposledy vyberal prilbu, odskusal som viac modelov a vyber padol prave na tuto, akurat bez nalepky Merida. Padla mi ako uliata. Som spokojny.
http://www.kask.it/modules_cms/PrCatPage.php?cc=4&pc=15[url][/url]
A nevies ci neni k tomu treba blocek?
Dnes idem na postu pre tuto [bell venture],dufam ze mi bude dobre sluzit a ze ju nerozbijem
Mne sa roztrhol na mojej predchadzajucej Bell prilbe upinaci mechanizmus tak som sa bol spytat v predajni ci ta 50 % zlava sa vztahuje aj na taketo poskodenie alebo len poskodenie zapricinene padom.
Predajca je kamarat a blocek nepytal ale povedal ze Bell da 50% zlavu ked spadnes a prilba sa ti polame.
Samozrejme som si kupil novu Bell Furio - a moj kamarat, ktory tam bol so mnou chcel tu staru prilbu odo mna ze on si to zriesi - proste ju nejak znici aby mohol mat 50% zlavu.
Kedze ja nemam rad ked niekto podvadza klame atd - som to zamietol a odvtedy kamaratske vztahy hlboko ochladli
50% ti da zlavu na nakup novej ale nie predajca ale posiela sa to na progress cycle
co vies mozno v nej planoval nejak spadnut
Zial je to tak ze par jedincov stale rozmysla ako kde niekoho o****t to vyplyva z nedostatku prace a tym padom ma prislusny jedinec cas premyslat o k****inach ako je to v pripade mojho kamarata, ktory je nezamestnany ale uz bol tento rok na styroch dovolenkach.
otazka : Ako mam dat dole ten silt? pisu ze to mam tahat smerom od prilby dopredu a potom nadvihnut smerom hore. ale drzi to jak svina,xcel to dat dole lebo je nakrivo
tu ide o princip a nie 14 eur.
ale s tym siltom mi nevies poradit?
inak viem ze to tu nepatri ale dnes oslavuju svoj den vsetci ***** vodici a neospravedlnujem sa za vyraz aj ked to moderator asi zrusi ale krajsie slovo resp slusnejsie nie je v mojom slovniku ....
nevem preco ale dnes maju naozaj vynimocny den cestny trening 80km a z toho cca 15 trubiacich aut z ktorych som vydel vystrceny prostrednik na mna a pritom som isiel normalne akurat obchadzal diery na krajsnicy ktroe boli hlboke asi 10cm .... na slovensku asi naozaj cyklista nie je sucastou ale prekazkou cestnej premavky ako to tu uz niekto napisal .... asi sa zbytocne rozpisujem a rozculujem ale takym by som ruky nohy polamal .... no co uz ...
2. Aj ty máš prostredník... no, podľa toho istého zákona zakázané používať hanlivé gestá. Nuž, ale keď do teba niekto kameňom, tak nebudeš predsa hľadať chlieb. Kameňov je všade dosť.
3. Na východe, najmä za Slánskymi vrchmi, prevažujú šaleňaci. Aj tvoja skúsenosť to dokazuje... Aj moje.
Velits v nej vyhral MS a teraz to jazdi Stevkova,Jano Habera a Ja a Krisot ich ma dve...........moderatori doplnte:)
661
a
met
co teraz?
661
a
met
co teraz?
teraz?
dopijem pivo a dam si spchu po dnesnych 70 km....