Niektoré takéto témy už na fóre existujú, ale sú výhradne "súkromné". A niečo podobné, otvorené všetkým čo majú aj žiletky, mi tu chýbalo.
Je určená pre všetkých bez obmedzenia a v prípade mierneho porušenia doporučených pravidiel, nebudeme nikoho kopať do g.. .
Doporučené pravidlá:
- zadávanie návrhov na cestné výjazdy (kedy, odkial, kam, cca km, odhad priemeru rýchlosti...)
- pridávanie "výsledkov" výjazdov ( popis, link, obrázky ak budú...)
- prípadné mierne dotazy a úpravy časov si riešte cez SÚKROMNÉ SPRÁVY, aby to tu bolo "čistejšie".
- zbytočne sem nezadávať citové výlevy a podobné krátke slovné citáty.
Ok, tak veľa zdaru tejto téme/vláknu.
MichalZ
Ver tomu ze to nie je moje gusto vyvazat sa autom...a uz vobec nie na braunsberg......Sledujem tym ine ciele...
Uplne si to vystihol. Tie ich zakazy ked ta miestami nepustia ani na polnu cestu do kukurice su na smiech. Ale na Braunsbergu bol v sobotu frmol ako na Bajkalskej.
https://www.facebook.com/events/326652908054149/
Ale len priemer 27-29 km/hod ...lebo...
Jazda s JOLI je fajn. Len zajtra sa nechcem dostávať do červených čisiel
Prajem všetko dobré v roku 2019
.... a včera som išiel zasa cez prístavný most pravým chodníkom do Pétržky a sklenené črepinky v poslednej pätine ... opätovne dávajte majzla-
Tak neviem, či niekto na prelome rokov takto vystrája, lebo počas roka som nič podobné nezaznamenal.
Po tej 024 som asi dva roky späť išiel autom, keď bola diaľnica aj okreska medzi MA a BA kvôli nehode uzavretá. Osobne by som sa tam cesťákom trápiť nešiel. Veľké diery, sem tam niektorá zasypaná stavebným odpadom.