Niektoré takéto témy už na fóre existujú, ale sú výhradne "súkromné". A niečo podobné, otvorené všetkým čo majú aj žiletky, mi tu chýbalo.
Je určená pre všetkých bez obmedzenia a v prípade mierneho porušenia doporučených pravidiel, nebudeme nikoho kopať do g.. .
Doporučené pravidlá:
- zadávanie návrhov na cestné výjazdy (kedy, odkial, kam, cca km, odhad priemeru rýchlosti...)
- pridávanie "výsledkov" výjazdov ( popis, link, obrázky ak budú...)
- prípadné mierne dotazy a úpravy časov si riešte cez SÚKROMNÉ SPRÁVY, aby to tu bolo "čistejšie".
- zbytočne sem nezadávať citové výlevy a podobné krátke slovné citáty.
Ok, tak veľa zdaru tejto téme/vláknu.
MichalZ
posledný komentár: 13. 6. 2016 o 21:36
ani nie, uz davno som ziadneho nevidel a to som vecer v lese dost casto.
skor si daj pozor na srnky, najma v zjazdoch.
Viete okrem Semmeringu odporucit nejaké pekné strediská, kde sa dá vyplniť program aj pre deti, odskocit si vyskúšať nejaký vrsok nad 1200 n.m.?
Prípadny tip typu penzion s polpenziou vitam!
Rakusko vobec nepoznam, z webu mam dojem, ze na skutocne krasne hory je potrebne cestovat aspon 500-600ks.
Zatial mam vybrane Veitsch Alpe (z Mürzzuschlag), ale obavam sa sklamania.
A keď chceš jednodňovku, tak vyvez mamičku s deťmi do Shopping Center Sud pri Viedni, odtiaľ už sam smer Modling a už si na kraji Wienerwaldu. Prevýšenia sú tam tak do 300 metrov (St. Corona možno trochu viac), ale pekne nasekané za sebou, takže nie je problém nastúpať kilometer.
Autá a motorky máš všade, ale všade nájdeš aj vedľajšie cesty, ktoré majú kvalitný povrch a sú relatívne prázdne. Najmä v medzisezónach (jar, jeseň)-
Nejaky zaznam gpx, alebo mapa by sa nenasla z tychto tras? Znie to zaujimavo a nie je to ani daleko
Tieto popísané trasy som išiel min. rok. A bol som tam ešte pred 4 rokmi, kedy som tam jazdil 3 dni vkuse. Takže to tam mám trochu prelezené ale nie všetko. Tento rok tam mám vyhliadnutý a naplánovaný ďalší okruh zo začiatkom a koncom v Gloggnitzi. Ale napíšem aký až po absolvovaní.
ved aj je
su aj nizsie
Capulo uz si si k sebe pricuchol ked si spoteny?(aspon ja teda ***** aj sam sebe) Neviem preco ale baby menej *****, tak preto asi hlada babu.
pouzi deodorant, nahradne tricko, obcas to pomoze