Ndaaaaar... Napadlo ma, že kto býva v Bratislavskom kraji, niaky cestak... Ze ci by nesiel si niekedy zajazdit cez vikendy... Možte byť aj viacerý... Nech je sranda, kto by mal potencialne zaujem, nech napise
Keďže začínaš, bolo by lepšie, keby si sa k niekomu pridal... Sportreport som ti poradil, ale bojíš sa cesty medzi Sencom a Pezinkom. Poradil by som ti túto adresu - viewtopic.php?f=7&t=18436&start=360 ale to by si musel ísť do Bratislavy a tiež je tam dosť rušná cesta.
A vlastne, kadiaľ chceš jazdiť? Áut je čím ďalej viac.
kks ale ciciak miciak: neni to trochu pritiahnute za vlasy? tam samy tlstogum a ja tam dobehnem na tenkych gumach, po 50km, utahany jak sviina+vyjazd(100km)a este domov 50 km... Ze vyhovorky? preto skusam zohnat niekoho z okolia sc...
By si sa divil na čom najčastejšie šlape Cicamica a sem tam trebárs aj ja. Cica je odchovanec žiletky. 100 km na cestnom je v našich končinách pri tých maličkých kopčekoch častokrát slabý tréning.
Habsburg: trochu zle si ma pochopil, ja som myslel tých 50 km spolu zo Senca do BA a späť. To by si musel bývať v Seredi, tá je 50 km od BA. Čo sa týka výjazdov je to tak pol na pol pre MTB a žiletky. Tempo je vždy dané najslabším článkom v skupine, teda vládne "silné výkonnostné cítenie" Záleží aká skupina sa zíde a podľa toho tým najslabším môžem byť ja, ty, niekto iný. Ale nikto ťa nenúti zúčastniť sa. Možno pre teba bude zaujímavé keď sa pôjde niečo po okreskách v okolí Senca alebo Pezinka. No môžem ti ešte navrhnúť riešenie dopravou vlakom do alebo z BA.
ale sak foter ma dobre auto- peugeot partner, idealne pre cyklistov... on ma hodi do BA... hocikedy... v tom neni problem... a inac ty ako casto byvaju tie vyjazdy? chodis tam niekedy? a ake trasy priblizne a kolko ludi, lebo ked som klikol na to forum, tak 25 stran sa mi nechce citat...
najprv sa nauc poriadne jazdit sam a potom jazdi s niekym, hlavne naber daku kondicku, nieje umenie ist 4km 30 ale mat priemer 30 na 100km...este nevies ani s prehadzovacom robit a uz ludi nahanas, to nieje TDF ze ti budu auta z cesty uhybat, najprv sa zzi s bicyklom, potom naber kondicku a potom hladaj dvojicku...lahke je niekomu nestacit alebo ho zhodit...a natrenuj si tiez strach z aut, ked sa zlaknes pri kazdom aute ktore okolo teba prejde 15cm okolo lakta, tak tiez daleko nezajdes...detaily robia celok a vsetko ma cas
Akoze ja som 2 roky jazdil, teraz ide tretia sezona... a 30 som udrzal 150 km
uz tu taky volakedy bol co mal zle nastaveny tachometer, mali by ste si to nechat robit v servise asi ked takto jazdis tak nerozumiem tvojim obavam z vyjazdov nad 200km aspon by si sa trochu spotil a ukazal vsetkym oblubeny prevod
chlapce neblazni sa, sgoriguj telo a mysel a ked bude pekne zacni jazdit...pripadne zavolaj niekedy velitsa alebo jurca na trening ked budu v BA kraji, mozno ti uvisia
na fore nenatrenujes, fakt zacni jazdit radsej
ale ved ja som jazdil... ale teraz som si kupil novy bike... a uplne ine technologie, ja som mal prehadzovace na rame, teraz sa prehadzuje da sa povedat ze brzdami...
ved to ti nikto neberie, ja som sa s prehadzovacmi na rame tiez dost najazdil...ide len o to ze tu trosku pises zbytocne zazracne veci...a jeden tvoj postoj vylucuje druhy...raz vyzeras ze si asfalt videl iba na obrazku, druhykrat ze prave trenujes na giro
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A vlastne, kadiaľ chceš jazdiť? Áut je čím ďalej viac.
Len pre teba je to navyše ešte dobrá päťdesiatka na miesto zrazu.
uz tu taky volakedy bol co mal zle nastaveny tachometer, mali by ste si to nechat robit v servise asi
chlapce neblazni sa, sgoriguj telo a mysel a ked bude pekne zacni jazdit...pripadne zavolaj niekedy velitsa alebo jurca na trening ked budu v BA kraji, mozno ti uvisia
na fore nenatrenujes, fakt zacni jazdit radsej