Dobry den vsetkym cyklistom . chcela by som sa pridat k skupinke cyklistov pre spolocne treningy v Bratislave a okoli ,napiste ak mi vie niekto poradit
Teraz v nedeľu Velitsovci a Kompot.sk opäť organizujú cyklojazdu.
Text organizátora: "Vyrážame o 10.00h, hneď po prvej šálke kávy v KOMPOT-e na Laurinskej 19!
Pojdeme tempom "social ride".Nezabudni na prilbu, ktorá je povinnou výbavou.
Po jazde nás čaká občerstvenie v KOMPOT-e, spolu s bratmi Velitsovcami."
Na jeseň sa išlo smer Rakúsko nejakých 50 km spolu. Predpokladám, že teraz to bude niečo podobné. Pre športovo založeného cykloturistu s 2-3 tisíc km ročne sa tempo dalo v balíku udržať. A boli tam aj baby.
Ďakujem za správu smiem sa spýtať v nedeľu o 10 00 sa vyráža a koľko km pôjdeme a. Ogte mi napísať približne na čo trasy aj navrat kedy sa vrátime???
Ďakujem za odpoveď
Zdravím, pripájam sa k starej téme. Som od Košíc, koncom týždňa budem v BA. V piatok ráno by som si chcel dať tréning, keďže nebudem mať so sebou bike, tak asi len niekde vo fitku. Vedeli by ste niečo odporúčať v Ružinove, najlepšie v blízkosti Hrachovej? Čo som pozeral na nete, tak väčšinou to boli fitká s nejakým individuálnym prístupom s trénerom, ale možno máte skúsenosti a viete poradiť, kde by sa dalo ísť. Prípadne ak by sa tam niekde dal požičať bike tak do troch hodín, či možno aj nejaký ochotný fórista so starším bikom by sa našiel za drobnú pozornosť Neplánujem žiaden terén, iba rovinu s pár intervalmi.
Zdravím, pripájam sa k starej téme. Som od Košíc, koncom týždňa budem v BA. V piatok ráno by som si chcel dať tréning, keďže nebudem mať so sebou bike, tak asi len niekde vo fitku. Vedeli by ste niečo odporúčať v Ružinove, najlepšie v blízkosti Hrachovej? Čo som pozeral na nete, tak väčšinou to boli fitká s nejakým individuálnym prístupom s trénerom, ale možno máte skúsenosti a viete poradiť, kde by sa dalo ísť. Prípadne ak by sa tam niekde dal požičať bike tak do troch hodín, či možno aj nejaký ochotný fórista so starším bikom by sa našiel za drobnú pozornosť Neplánujem žiaden terén, iba rovinu s pár intervalmi.
Par dni bez biku snad vydrzis. Mozes namiesto toho napriklad behat, zaliezt si na muriku, dat nejaku prechadzku, ist si zaplavat a podobne. Posledny par rokov som bol vzdy december az april/stred maja bez bikov a vydrzal som to na behu a skialpe ... a dalo sa to uplne v pohode.
Ahojte,
nechcel by sa niekto pridat v Nedelu na trasu smer gabcikovo z BA okolo Danubiany potom preplavit sa na opacnu stranu a spat? V takom izi tempe a mohli by sme dat napr 3x30min trosku tempo ... (lahko cca 100-130w a v tempe 185w cca )? (pre niektorych cele izi )
Ako pise Jezus v tomto pripade je priemerka asi najlepsi indikator.
Napis priemerku aku jazdievas za normalnych okolnosti na tomto type trasy, cize bez ci mierny vietor.
Kazdy asi nema Wattmeter.
Len tu v BA sme individualisti =) Staci sa pozriet do vlakna "dnesny trening".
Tak 3-ja tam volaco zverejnia, ostatni len mudruju o Z1, Z2, ... atd.
Preto tam nikto radsej nic neukazuje aby nedostal "bidu". Len Ivan ma hrosiu kozu =)
Takze tu skor najdes partaka vonku po ceste.
Scarinko sice vsade pise, jazdi vsetko, od cestaku po horsku cyklistiku ale podla prispevkov mam pocit, ze konci v prvom bufete po ceste =)))
klikni dole na datum (cas), na mape na nejake miesto a vyber veterny kompas
Ale je to len predpoved. Takze presnejsie to bude den predtym, ci rano.
Ale "klasicky" na rovinke popri Dunaja, stale protivietor, je jedno akym smerom pojdes =)
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Text organizátora: "Vyrážame o 10.00h, hneď po prvej šálke kávy v KOMPOT-e na Laurinskej 19!
Pojdeme tempom "social ride".Nezabudni na prilbu, ktorá je povinnou výbavou.
Po jazde nás čaká občerstvenie v KOMPOT-e, spolu s bratmi Velitsovcami."
Na jeseň sa išlo smer Rakúsko nejakých 50 km spolu. Predpokladám, že teraz to bude niečo podobné. Pre športovo založeného cykloturistu s 2-3 tisíc km ročne sa tempo dalo v balíku udržať. A boli tam aj baby.
Ďakujem za odpoveď
Vorosova MARIANA
Na ostatne sa treba pytat organizatorov. Ale nie je to cykloturisticka akcia, urcite sa nepojde 20 km/h.
Najbližšie máš od Hrachovej tak 1 km v Perle Ružinova FitInn. https://fitinn.sk/nase-studia/bratislava-ruzinov-perla/
- dnes pri Dolnozemskej v BA. Myslel so, že do konca roka bude pol melóna.
nechcel by sa niekto pridat v Nedelu na trasu smer gabcikovo z BA okolo Danubiany potom preplavit sa na opacnu stranu a spat? V takom izi tempe a mohli by sme dat napr 3x30min trosku tempo ... (lahko cca 100-130w a v tempe 185w cca )? (pre niektorych cele izi
Niekto trosku spestrit jazdu?
Na rovine to tak úplne neplatí
Napis priemerku aku jazdievas za normalnych okolnosti na tomto type trasy, cize bez ci mierny vietor.
Kazdy asi nema Wattmeter.
Len tu v BA sme individualisti =) Staci sa pozriet do vlakna "dnesny trening".
Tak 3-ja tam volaco zverejnia, ostatni len mudruju o Z1, Z2, ... atd.
Preto tam nikto radsej nic neukazuje aby nedostal "bidu". Len Ivan ma hrosiu kozu =)
Takze tu skor najdes partaka vonku po ceste.
Scarinko sice vsade pise, jazdi vsetko, od cestaku po horsku cyklistiku ale podla prispevkov mam pocit, ze konci v prvom bufete po ceste =)))
smer vetra:
https://www.meteoblue.com/sk/po%C4%8Dasie/mapy/ve%c4%bek%c3%bd-rozsutec_slovensk%c3%a1-republika_3056810#coords=10.49/47.9819/17.4278&map=windAnimation~rainbow~auto~10%20m%20above%20gnd~graticuleOverlay
klikni dole na datum (cas), na mape na nejake miesto a vyber veterny kompas
Ale je to len predpoved. Takze presnejsie to bude den predtym, ci rano.
Ale "klasicky" na rovinke popri Dunaja, stale protivietor, je jedno akym smerom pojdes =)