Kategórie
Bike-techposledný komentár: 6. 5. 2019 o 7:44
posledný komentár: 24. 6. 2015 o 0:11
Výpredaj -18% Orbea ORCA M20iTEAM 28 bicykel, modrá/strieborná
4 749 €
-18%
MOC 5 799 €
Novinka -16% Superior RR 9.4 bicykel, gloss red/white, poškodená pravá kľuka
2 059 €
-16%
MOC 2 449 €
Novinka -18% Raymon Kirana Ultra bicykel, carmine red stealth
3 299 €
-18%
MOC 4 499 €
Výpredaj -13% Wilier 0 SL Disc 105 Di2 bicykel, čierna/červená
4 499 €
-13%
MOC 5 899 €
-12% Giant Propel Advanced Pro 1 bicykel, phoenix fire/helios orange
4 999 €
-12%
MOC 5 699 €
-13% Giant Propel Advanced 1 28 bicykel, orion nebula, testovací
4 199 €
-13%
MOC 4 799 €
savings CamelBak Podium Chill izolovaná fľaša 0.71 l, biela/čierna
16,09 €
savings
MOC 22,99 €
scarinko no občas som mal pocit, že ma niekto ťahá za riť, ale jak som prestal točiť, bajk išiel ľahko. Tak som to nejak neriešil, resp. zmieril som sa s tým...
Paráda 👍 .
scarinko ináč, fakt dík... Stále som rozmýšľal, čím to je, že to ide tak ťažko... Kopu kalórií by som ušetril 😂
Ináč, keď vymýšľali cyklotrasu z Vysokej pri Morave do Devínskeho Jazera - nad čím rozmýšľali? Ja si to nepamätám, kedy bol celý úsek suchý (a to tam dosť dlho poznám)
ja uz som aj niektore kladky rozoberal a zistil ze nemaju klzne lozisko ako som si myslel ale gulickove len bolo pod takym bordelom ze ho nebolo vidiet
Nič nevýmyšľali. Jedoducho šupli C-čko na pohraničnú signálku.
Ináč, je to podľa mňa jedna z najkrajších cyklotrás na Slovensku
Inak tie jazierka sú to len po kotníky. Po kolená sa dostaneš len, keď vybočíš z cesty do trávy, čo sa v prítmi stane celkom ľahko.
Trasa:
BA(Raca)-Biely kriz-Limbach-Tri kamenne kopce-Limbach-Velky Javornik-Biely kriz-Maly Slavin-BA(Raca)
Tri kamenne kopce je sice vrchol bez vyhladov, ani sa neda na cestaku zokruhovat (asfaltka z neho pokracuje do uzavreteho vojenskeho obvodu), ale nikdy nesklame pokial clovek hlada stupak bez aut a s minimom ludi.
Viem, s tou fotkou už nie som originálny
prvy cestak, 0km
fotka a za 2 sekundy pad
MTB, fuka ako <> ale tak musim odfotit
vysledok je na fotke