Zdarec cestaci, hladam nejakeho/nejakych paratakov na cestnu cyklistiku. Vzdy sa lepsie toci dvom, ako jednemu. Najlepsie cez vikendy, alebo cez prazdniny, resp. aj cez tyzden poobede. Tak cez vikendy slapat minimalne 40km, max 200...Aby to bolo samozrejme v tempe apson 25km/h... Samozrejme sa prisposobim a pocasie hra tiez dolezitu ulohu... SENEC a OKOLIE
Nazdar aj ja si hladam partnerku na vyjazdy okolo mojej chaty v lese + - 5km, potom samo obcerstvenie na chate,a ak sa bude uz zatahovat slnko tak sa tam da aj prespat.
P.s.: sprchy tam su, mam aj menej ako mesiac stare vysetrenie od lakara,cize som zdravy
zohnat zensku na bike je dost problem , kebyze este na didzinu ale totok ? ale u nas v LM su take akcie ze kazdy vikend ( po zime samozrejme ) sa zhromazdia bikery na benzinke a spomedzi co ja viem 30 ludi sa nejake tie dva kusky neznejsieho pohlavia najdu ....
Kde ? Kedy ? Či som to ja tak dlho študoval v Bratislave ? Boháča veď onehdy aké problémy som mal s aspoň s dvoma ľuďmi vyraziť a počas švihu niekoho na biku stretnúť. 30 bikerov naraz som tam videl iba ak na XC pretekoch na Háji a v Závažnej Porube. Nuž ale keď to teraz takto chodí tak posuň nejaké info, čo by som sa stavil aspoň raz, keď domov prídem.
vovou kamo brzdi , ja mam stale na mysli bikerov ale cestakov
a som rad ze si z mikulasa aspon dalsi do party tentokrat XC uz sme dvaja s Dizim traja
a sorry ze to zacinam na LM obracat ( uz budem ticho )
Nazdar aj ja si hladam partnerku na vyjazdy okolo mojej chaty v lese + - 5km, potom samo obcerstvenie na chate,a ak sa bude uz zatahovat slnko tak sa tam da aj prespat.
P.s.: sprchy tam su, mam aj menej ako mesiac stare vysetrenie od lakara,cize som zdravy
Vyšetrenie od lakára???
To ťa tak vylakal,alebo ako...
ok chalani... takze obidvom potencionalnym zaujemcom som napisal... asi budeme jazdit... priblizne tak 50 km v priemerkou 22/30 km/h... vzdy zalezi podla vetra a ked nam to pojde, kludne aj viac ... ved sezona je len na zaciatku... Je este niekto dalsi co by sa chcel pridat do partie( SENEC A OKOLIE)???
Sorry, trošinku mimo témy:
Mám v pláne začať jazdiť na bicykli z Hrubého Šúru do BA (pod Hlavnú stanicu). Neviete mi poradiť, ako ísť z Ivánky? Musím sa vyhnúť okoliu Metra. Takže rátam, že asi Zálesie a ďalej čo, kde a kam sa napojím?
Sorry, som úplný začiatočník.
Nora
Na cesťák? Ak áno, ja by som to asi zobral cez Čiernu Vodu do Vajnor, po hlavnej krížom Vajnormi na kruháč, na ňom rovno, okolo bývalého športového letiska. Potom cesta (netreba nikam odbočiť, stále hlavná) prejde železničným priecestím a napojí sa na Račiansku v Rači cca 2 zastávky električky od konečnej. Potom stačí po ceste okolo ŽST Vinohrady, Palmy, Figara ku kukurici (MO SR), na svetelnej križovatke vpravo do kopečka, no a táto cesta ťa dovedie až skoro ku hlavnej stanici, ako sa ide tunelom hore na Kamzík. Tam stačí už len jednosmerkou prísť pod stanicu. Ak máš MTB a chceš sa vyhnúť cestám, tak treba ísť trošku zložitejšie.
Jo, 2. variant by bol tiahnuť z Ivanky pozdĺž plota letiska, okolo Štefánikovej mohyly do Vrakune, tam pozdĺž Malého Dunaja (vcelku nová cyklotrasa) až za Slovnaft, kde sa to pripojí na cyklotrasu od Gabčíkova, no a cyklotrasou popod Most hrdinov Dukly ( ), po Prístavnej (stále cyklotrasa) k Mostu Apollo. Odtiaľ by to bola motačka mestom alebo priamo po ceste okolo AS Mlynské Nivy a Račianske mýto ku stanici. Možností je neúrekom.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a som rad ze si z mikulasa aspon dalsi do party tentokrat XC
a sorry ze to zacinam na LM obracat
Vyšetrenie od lakára???
To ťa tak vylakal,alebo ako...
Ked ides cca 50 km, aku mas priemerku?
Ak by si ma chcel, tak by som sa pridal (weekendy a niekedy cez tyzden)...
Mám v pláne začať jazdiť na bicykli z Hrubého Šúru do BA (pod Hlavnú stanicu). Neviete mi poradiť, ako ísť z Ivánky? Musím sa vyhnúť okoliu Metra. Takže rátam, že asi Zálesie a ďalej čo, kde a kam sa napojím?
Sorry, som úplný začiatočník.
Nora
Jo, 2. variant by bol tiahnuť z Ivanky pozdĺž plota letiska, okolo Štefánikovej mohyly do Vrakune, tam pozdĺž Malého Dunaja (vcelku nová cyklotrasa) až za Slovnaft, kde sa to pripojí na cyklotrasu od Gabčíkova, no a cyklotrasou popod Most hrdinov Dukly (