Co je fitness? Rovne riaditka? Podla mna, ked mas cestak s riaditkami na urovni sedatka, tak by to malo byt v pohode. Ja jazdim tiez skor taky fitness a mam normalny cestak. Mam 40 rokov a zatial sa da. Najazdim cca 3000km za rok na ziletke a zatial chrbat zije.
ked si aj ja dam ruksak tak chrbat citim, a nemusi byt ani tazky, staci 2-3 kilo a citit to ak to mas dlho na chrbte, ked mas kross kup si kapsu na nosic a mas po probleme
No to mám... Len sa mi zdá, že tie kapsičky do rámu sa akosi zmenšili... Minule som kupoval takú normálnu veľkosť akú mi treba ale potom by mi do rámu nevošiel košík na fľau, tak som kúpil menšiu, ale tá sa mi akosi zdá malá... Nič do nej nevojde... Teda nič - pre mňa je bicykel dopravný prostriedok nie cvičebné náradie. Chodím na ňom do práce, do prírody... Čiže potrebujem asi aj viac vecí nosiť so sebou... Preto rozmýšľam nad tým fitness bicyklom (cestný rám, gumy, prevody + kross trojprevodník a rovné rajdy)
Teda: rýchly, ľahký....
nemyslim kapsu do ramu ale dozadu na nosic, nejaku jednodielnu najlepsie taku co sa da rozzipsovat na vacsiu ak treba, tam narves vsetko co ti treba ku stastiu na cely den
no uz sme sa kus zamotali , tu kapsu na ten kross co mas som pisal, na cestak ti kapsy netreba, tam staci mala podsedadlova kapsicka, v nej mam vsetko - svetlo, blikacku, dusu, lepenie, packy, kluce atd, zvysok narvem do vreciek na drese - dake navleky, penazenku, kluce, mobil atd
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
TO ADMIN: Téma sa mala volať cesťák/fitness
na cestaku chrbat necitim zatial
Teda: rýchly, ľahký....