ahojte, stalo sa to uz niekomu ? kupil som si novy bicykel Kellys Soot 30 2018, bike mi prisiel rychlo po poskladani bikeu som s kamosmi narazil na volnu zadnu kazetu /Shimano CS-HG50-8 (11-32)/, podotykam jedna sa o novy bicykel, tak som s nim siel do servisu tam mi povedali ze chyba podlozka, kupil som ju 1mm ale stale je tam vola, mate niekto podobnu skusenost ? ako to spravit ?
skusali sme to utiahnut maximalne, a vzdy tam je nejaka vola minimalna...bude to aj asi kvoli tomu ze pastorok bol spojeny cez dva nity a tym padom som musel zbrusit tie dva aby pastorok licoval na podlozku lebo inak tohadzalo nakolko, na jednom spoji nit nebol asi setrenie...
a nieje povoleny len naboj? Ja som si to vsimol na zadnom kolese ked som ho daval hore/dole, ze sa povolila oska a potom cele koleso malo volu par mm do stran.
ja fungujem momentalne v prahe, kupoval som to z eshopu z plzne, kde mali tento bicykel lacnejsi o 4,000kc asi uz viem preco , inak kamos co sa vyzna v bike-och skontroloval vsetko naboje, kazetu atd... a pride mu vsetko ok. pisal som aj typkovi ktory mal presne tento typ kellys soot 30 2018 a ten ze to mal v poriadku, ziadne tesnenie nepotreboval.
este mozno banalna otazka pre vas skusenejsich, je normalne pri gravelu pri preradovani to drhne....kolega mi tvrdil ze je to u cestakov normalne, ked sa to trocha prekrizi ...mne to ale normalne nepride...
ahojte, poprosim vas o radu, vlastnim gravela - kellys soot 30 2018, chcel by som na neho skusit hladke plaste, s tym ze by som si tiez kupil nove kolesa a takto by som ich zamenoval podla povrchu kde budem jazdit. ale ma vobec zmysel na gravela davat hladke plaste na jazdenie po cestach/ asfalt ?
Skus si pozriet, co mas na biku a podla toho vyberat kolesa ?♂️ napr kotuce, pevne osky atd.
Na cestu by som isiel aspon 28, resp 32. Mne pri 28 strasne trpeli zapastia...resp chod tubeless.
nahodit ich nahodis, kazde nahodis, zodpovedz si co je pre teba priorita odolnost voci defektom a vydrz alebo rychlost? pretoze toto je plast na rychlost
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
od akeho vyrobcu mas osvedcene cestne plaste ?
https://www.mtbiker.sk/shop/plaste-a-duse/cesta-a-trekking/cestne-galusky/tufo-c-hi-composite-carbon-plastovka-28x25-mm-cierna.html
https://www.mtbiker.sk/shop/kolesa-a-rafiky/vypletene-kolesa/cestne-kolesa/shimano-kolesa-whr501-c24-plastove-8-9-10-k-cierne.html
savings Shimano WH-R501 C24 28" sada kolies, ráfikové brzdy, QR, Shimano HG
129 € savings
MOC 215 €-20% TUFO C Hi-Composite Carbon 700x25C plášťovka, kevlar
51,99 € -20%
MOC 64,99 €Na cestu by som isiel aspon 28, resp 32. Mne pri 28 strasne trpeli zapastia...resp chod tubeless.
-20% Continental Grand Prix 5000 700x32C plášť, kevlar
54,99 € -20%
MOC 77,99 €a k tomu mozes este dozadu dat 11-34T miesto terajsieho 11-32T
ale su to teoreticke moznosti, neviem ci to na gravel pojde.....
vacsina super kompaktov - 30/46T su asi iba na 10/11 speed