Chcem kúpiť nový bike a už s toho porovnávania veľkostí rôznych značiek mi je zle. U jednej S u druhej L. Ďalšia ML a potom 54 u ďalšej 56. A teraz výber.
habyski Označení výrobcu sa nedrž (lebo dopadneš ako podaktorí experti tuná), sleduj iba geometriu. V skratke ti stačia na začiatok dva parametre- stack a reach. Čo je jeden výrobca schopný označiť ako S, ďalší označí 54 a iný L.
Ale toto je galéria, skús sa spýtať v inej téme.
moj prvy cestak bol Rose Pro SL 2000 na 105ke, kupeny 2017 cca februar, mal som ho asi 2 mesiace copyrightlh3.googleusercontent.com lh3.googleusercontent.com
bola to velkost 55, endurance, jazdilo sa mi na nom dobre
po 2 mesiacoch bola buracka cize skoncil a nasladne sa kupoval Giant
tu je porovnanie geometrie
ten Giant je od Rose na ktorom sa mi jazdilo dobre vyssi a dlhsi. Cize som mal hned pocit ze som viac natiahnuty a ako nezvyknuty na cestaky som to pokladal za velky bike a preto som po case zvolil mensi predstavec.
Pred kupou som bol samozrejme skusit aj Lko a to bolo ako autobus a na nom som vyslovene lezal a nebolo to vobec pohodlne (vtedy) https://geometrygeeks.bike/compare/rose-pro-sl-2000-2014-55,giant-tcr-advanced-2016-m-l-50-0/
kks ved to nie je jadrova fyzika, ignoruj pismenka a sleduj cisla...dlzka, vyska... porovnam dva-tri zakladne parametre a vymalovane, prip. doladim dalsim parametrom, ak mam napr ruky 10cm dlhsie ako orangutan
(dik, LMS predbehol)
Ja nemam pocit, žeby scarinko mal nevyhovujúci rám, to už tu boli onakvejsie kúsky, tento jeho mi príde ako klasický prípad, keď si medzi dvoma velkostami a zoberieš si tu menšiu - co je všeobecne odporúčaná vec.
Chcem kúpiť nový bike a už s toho porovnávania veľkostí rôznych značiek mi je zle. U jednej S u druhej L. Ďalšia ML a potom 54 u ďalšej 56. A teraz výber.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: ach mal som byť ticho, zas tu budú dve strany plkov ako ti super sedí, rovnako ako tie tvoje tretry
Ale toto je galéria, skús sa spýtať v inej téme.
bola to velkost 55, endurance, jazdilo sa mi na nom dobre
po 2 mesiacoch bola buracka cize skoncil a nasladne sa kupoval Giant
tu je porovnanie geometrie
ten Giant je od Rose na ktorom sa mi jazdilo dobre vyssi a dlhsi. Cize som mal hned pocit ze som viac natiahnuty a ako nezvyknuty na cestaky som to pokladal za velky bike a preto som po case zvolil mensi predstavec.
Pred kupou som bol samozrejme skusit aj Lko a to bolo ako autobus a na nom som vyslovene lezal a nebolo to vobec pohodlne (vtedy)
https://geometrygeeks.bike/compare/rose-pro-sl-2000-2014-55,giant-tcr-advanced-2016-m-l-50-0/
(dik, LMS predbehol)
Spýtaj sa napr. tu https://www.mtbiker.sk/forum/post1833484.html#p1833484
Nejaky si utlocitny. Chalani ti uplne normalne poradili tak neviem co sa nafukujes. Zrejme si v partii oblubeny
A ako ti mame na zaklade tychto udajov bez zavzdusnenia poradit? Ok tak ja radim 56.
//Admin moze presunut, poprosim
Prečo by mal byť zaradený najmenší pastorok?
Prečo by mal byť zaradený najmenší pastorok?
Bol som v tom, ze ma byt na najmensom, ked sa foti... ale niekde pisu o strede kazety, tak som si uz nie isty