No tento rok je plan iny Chceme ist v nedelu okolo tatier a v pondelok z tatier domov. Ale vzhladom na predpoved na nedelu vecer a pondelok je ten treti den otazny. Takze podla pocasia, bud 2 alebo 3 dni potiahneme.
Ja som to bohuzial musel vcera vecer zrusit a utekat naspat po rodinku k svokrovcom, mala dostala 40-tky horucky akcia, na ktoru sa cely rok tesim a ...
Potesujuce je, ze z "nasej" 5-ky dosiel hore celkovo 1. Miso, 3. Boris, 9. Juraj a 10. Roman, samozrejme je to nesutazne, to len po 300 km sa trosku v tempe smerom hore pretocia nohy
jaj sorry "vysledky", teda poradie v akom sa prislo na koniec (do ciela)
a to ze to nebol pretek viem, nikto nebol za svoje poradie oceneny... len cisto zo zvedavosti som chcel vidiet to poradie...
Tak nakoniec sme nesli na tri dni a kvoli pocasiu sme to skratili a po tatrach sme sli domov vlakom.
Akcia super ako vzdy, skoda tej harmoniky co sa vzdy robi v pelotone.
aspon takto sa chcem podakovat chalanom "154, 155, 156" ze sa nenechali strhnut davom na zaciatku vyslapu na Donovaly, nahodili super tempo (a potiahli ma na zaciatku stupania) ako aj panovi "33" za rovnaku pomoc v Jasnej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://youtu.be/nSyyar2NKyw
šogi Dzuch-Ban dufam, ze ste boli v prvej trojke minimalne
Potesujuce je, ze z "nasej" 5-ky dosiel hore celkovo 1. Miso, 3. Boris, 9. Juraj a 10. Roman, samozrejme je to nesutazne, to len po 300 km sa trosku v tempe smerom hore pretocia nohy
Mate niekto odfotene vysledky?
a to ze to nebol pretek viem, nikto nebol za svoje poradie oceneny... len cisto zo zvedavosti som chcel vidiet to poradie...
Akcia super ako vzdy, skoda tej harmoniky co sa vzdy robi v pelotone.