Problém nieje v chodníku, ale v cyklistoch, ktorí nevedia jazdiť v balíku, hádžu vlny, nevedia chodiť rovno a keď sa postavia zo sedla, tak posunú bike dozadu aj o pol metra a práve taký k...t, ktorý zapríčiní pád v balíku, takému sa nič nestane. Či sa chodí po cyklisťáku alebo po ceste, každý rok je pád na Jarnej klasike, takže to máte jedno.
A poniektorí ani nevedia, čo je striedanie a kolotoč, atď. hlavne poliaci, no aj medzi nami sa takí nájdu, príde na š*****, začne zadrbávať a po 200metroch vypustí, amatéééri.
Aha takže to znamená, že je povolené ohrozovať súťažiacich a jazdiť ako s 2 promile v krvi.
Aj keby to bol amatérsky pretek, takéto niečo by sa nemalo stávať a keď niekto nevie jazdiť v balíku, nech sa vozí okolo paneláku. A od amatérskeho to má ďaleko, keď si tam príde vyzdvihnúť sebavedomie reprezentant SR a ďalší profíci.
no z mojej strany zhorsenie co budem musiet zanalizovat , za strbou mi zacalo dochadzat a za hagmy boli prve naznaky krcov a na hrebienku to bola uplna kata a strofa tak zle som nezajazdil ani pred rokom ked som mal nato narok
Spadlo to asi 30m predo mnou. Balik bol natiahnuty, slo sa asi tak 50km/h, slabsi borci uz zacali nechavat diery, ktore bolo treba dotahovat. Pocul som, ze nejaky poliak sa dostal na travu vedla chodnika a ked sa pokusil skocit spat na asfalt, ustlal si. Nasledovali hromadne fleky, v cieli sme si vsetci ukazovali predrate galusky. Lahlo tam este par ludi, ja som tu melu obisiel po trave. Kamarat tam dostal defekt a hovoril, ze tam dost vela ludi museli osetrovat.
heeh tak ten teda ma siel som s nim jednu mensiu trat a musim uznat ze motor teda ma,a nechapem,ze kde ten chalan bol doteraz? skoda premrhaneho genetickeho fondu
som pocul,ze ten madar,co vyhral je vazny talent v cyklistike
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
P.S. ten chodnik je vazne ko*otina, dnes tam niektori skoncili dost zle(co viem s pocutia) nastastie som isiel vpredu a pady ma obisli
No neverim, ze jeden z nich sa este sam postavil...vyzeralo to dost zle.
Nerozumiem na co sa ten chodnik jazdi, ked 2m vedla je dobra cesta. Berem, ze ho chcu spropagovat, ale po dnesku, by sa mali zamysliet...
Osobne si aj tak myslim, ze hlavny problem je v tom, ze na 10km je este kazdy vitaz...
A poniektorí ani nevedia, čo je striedanie a kolotoč, atď. hlavne poliaci, no aj medzi nami sa takí nájdu, príde na š*****, začne zadrbávať a po 200metroch vypustí, amatéééri.
Aj keby to bol amatérsky pretek, takéto niečo by sa nemalo stávať a keď niekto nevie jazdiť v balíku, nech sa vozí okolo paneláku. A od amatérskeho to má ďaleko, keď si tam príde vyzdvihnúť sebavedomie reprezentant SR a ďalší profíci.
To ty si dnes hned v uvode skusil stastie v tom protivetre? A v Perneku siel take spice za Malackami, ze Palo Polievka len krutil hlavou?
Spadlo to asi 30m predo mnou. Balik bol natiahnuty, slo sa asi tak 50km/h, slabsi borci uz zacali nechavat diery, ktore bolo treba dotahovat. Pocul som, ze nejaky poliak sa dostal na travu vedla chodnika a ked sa pokusil skocit spat na asfalt, ustlal si. Nasledovali hromadne fleky, v cieli sme si vsetci ukazovali predrate galusky. Lahlo tam este par ludi, ja som tu melu obisiel po trave. Kamarat tam dostal defekt a hovoril, ze tam dost vela ludi museli osetrovat.
Chalan ma slusny motor.
som pocul,ze ten madar,co vyhral je vazny talent v cyklistike
zo serede je ich 1300 behom dna a z klasiky nic
P.S. takisto aj z pretkov masters...fotografov kopu a na nete nic!
https://*****saweb.google.com/adriana.vajsova
https://*****saweb.google.com/kosi.sport tiez nic