http://www.imdb.com/name/nm0035790/
Life Before Death 2011
Stand Up to Cancer 2010
Tour de France 2010 2010
Athlete 2010 http://www.imdb.com/title/tt1356996/
minimalne ten Athlete moze zaujat
posledný komentár: 22. 10. 2017 o 11:16
posledný komentár: 4. 2. 2013 o 10:58
Ako to, ze ma 2-rocne dieta?
Všetci majú "zaručené" informácie o umelom testosteróne. Ja som však ešte nevidela ani jedno oficiálne vyjadrenie, že by ho LA naozaj bral, alebo že by mal povolené užívať syntetický T. na max. povolenú hladinu. Vždycky sa to dočítam iba v nejakom fóre ako zaručenú info. Potom to vždy niekto preberie a uverejní to ďalej. Myslím, že by sa ostaní pretekári a profi týmy voči tomu ohradili keby mal takúto výnimku. JoKo, neber to prosím osobne, ale môžeš svoje tvrdenie nejako dokázať?
A keď už tak testosterón sa netvorí u mužov iba tam dole
pred chemoterapiou alebo ožarovaním sa odporuča mužom v mladom veku si dať do dusíku spermie
Jediny pripad kedy sa ohanal liekom bolo ked mu zistili stopy kortikosteroidov - vtedy tvrdil ze to ma z masti na osuchanu prdel zo sedla.
To samozrejme nevylucuje ze testosteron (spolu s inymi lahodkami) umelo nedodaval, oficialne vsak urcite nie.
chemoterapia mohla akurát tak zničiť spermatogonie tvoriace spermie, ale nie Leydigove bunky, ktoré produkujú TST .. niečo o tom by som mal vedieť, som urológ a sledujeme mladých chalanov po operáciách pre nádor semenníka a chemoterapii.. neviem ani o jednom z nich, ktorý by potreboval umelý testosterón, pokiaľ nemal hypo-/atrofický druhý semenník už pred operáciou a terapiou.. jeden zdravý semenník dokáže produkovať dostatočnú hladinu TST aj po bežnej chemoterapii. Nevylučujem ani znížené hodnoty TST, ale to by musel mať chemo- alebo rádioterapiu opakovane, resp. priamo na oblasť semenníka
a ako bolo napísané vyššie, nikde som nenašiel info, že by bral TST alebo by ho mal oficiálne povolený
..to je moja reč. A mali by si ho prečítať povinne všetci tí komisári, advokáti a neviem kto ešte, čo po ňom idú ako psi. Lebo keď niektorí z nich chytí nedajbože "raka" tak ho potom už nejaký Armstrong už vôbec nebude zaujímať, či dopoval alebo nie....ale ako sa z toho dostal!!!!!
Knihu som čítal...ak je pravda čo tvrdil, že denne jazdil 8 hod. za každého počasia a jeho kolegovia radšej sedeli na kávičke tak výsledky sa museli dostaviť...
PS: áno bol som a som jeho fánúšikom...a od 2001 sa aj kvoli nemu venujem cyklistike...
Našťastie žiadnemu slovenskému športovcovi, ktorý sa napchával hydinou z Kežmarku, nevyšetrovali šťanky v Kolíne nad Rýnom.
Link na sledovanie: http://texas.ironmanlive.com/#axzz1qnhQGjnr
no moj nazor je ten ze sa 40r. cyklistu asi niekto boji
nech je to ako chce lance bude vzdy cyklistickou legendou
no moj nazor je ten ze sa 40r. cyklistu asi niekto boji
nech je to ako chce lance bude vzdy cyklistickou legendou
Je viac nez zaujimave ze vsetci co s nim jazdili sypali len on nie????.....
Co si tym kto pomoze, ked mu teraz nieco najdu ?
2.nasli teraz,tak rypu este viacej
3.zlata dobra chemia, ktoru malokto ma rad
4.to vedia len oni
blablabla
Osobne si vobec nemyslim ze by bol LA cisty (kedze za tie roky vsetci co skoncili na bedni okrem neho su uz potvrdene spojeni s dopingom, zazraky su iba v rozpravkach), ale zase si nemyslim ze toto prospeje cyklistike, skor naopak. Pruser vsak je ze pravdedpobone aj s Johanom uplatili UCI aby jeho (udajne?) pozitivny test z roku 2001 zakamuflovali. To uz je troska horsia vec ako len vediet spravne nacasovat aby som bol pri teste cisty ...
Otazne je ze ak mu zoberu vitazstva z TdF tak komu ich daju?