Keďže náš líder tímu (JoKo) odriekol svoju plánovanú účasť, kto má záujem ísť ? Prevetrať našich južných susedov?
Možnosti:
a/ buď sa pridám k niekomu , kto už je rozhodnutý a má miesto
b/ zoberiem fáro a môžem naskladniť ďalšie dve žiletky aj s posádkou. (výjazd : BA - Karlovka)
posledný komentár: 11. 4. 2012 o 0:42
Konečne si však mastičkár dal povedať (trvalo mu to mesiac!) a už tri dni beriem antibiotiká - snáď zaberú a na budúci týždeň začnem trochu jazdiť.
Termín na prihlásenie sa za najnižšie štartovné je do 11. apríla, to je ešte 10 dní...
A cítim v kolenách, že tento rok to nebude na účasť - fučák, mokro, zima. Dva roky bolo dobre, tento to už asi nevyjde.
Ale Šveháter by som už chcel ísť.
ba, niektorý by to mali mať ako povinnú akciu
dokonca aj mňa to tam láka... zatiaľ ešte nemám výhovorku...
125 km sa dá prejsť aj na "zotrvačnosť" z minulých sezón
Možno áno, ale atmosféra strhne, ideš viac ako máš natrénované a potom keď dobre fúkne, tak podľa smeru vetra pri Neusiedli alebo neskôr pri Purbachu zistíš, že si schybil.
teoreticky by som ani nemal dostať kolo
ja by som šiel...
Dnes mi mastičkár povedal, že už nie som chorý, ale som v rekonvalescencii a mám sa šetriť. Ooo, aké optimistické. Zajtra doberiem antibiotiká a v nedeľu sa možno pôjdem kúsok previezť. Len tak si budem ťapkať pri pulze 120-130, na ľahkom prevode.
možno teda môžem niekoho pribaliť do "kufra" ? Samému sa mi ísť nechce. A keďže som si na Uphille spravil svoj osobák, tak by som mohol aj okolo jazera. ( ak nie , tak aspoň zažiť atmošku).
Joko - prinajhoršom by som ťa zobral ako technický doprovod, cez maratónik by si si mohol šlapkať 120-130 niekde pri jazierku , ak zoberieš udicu, možno aj niečo chytiš a po 3,45 hod by sme sa opäť stretli na žranici v stane.
triskovy pohon samozrejme ano
Joko - prinajhoršom by som ťa zobral ako technický doprovod, cez maratónik by si si mohol šlapkať 120-130 niekde pri jazierku , ak zoberieš udicu, možno aj niečo chytiš a po 3,45 hod by sme sa opäť stretli na žranici v stane.
Nejako ťa to chytilo... Predbežne sa prihlásim. Ozval sa mi aj Rasťo (minuloročný spolucestujúci), že by možno išiel, ak bude pekne a teplo. A dnes na hrádzi som stretol ďalšieho spolucestujúceho z Wildonu, aj ten by mal možno záujem...