Zakladám novú tému - Peter Sagan.
Vlani na majstrákoch Európy v cyklokrose siedmy, tento rok tretí...
Dúfajme, že sa od tohto chlapca ešte dočkáme aj ďalších zlepšení.
Stander ako 87čka ročník už budúci rok pôjde elitu, Vuillermoz je ročník 88, Litscher 89 a Peťo 90 rovnako ako jeho veľký súper z juniorky Konwa takže budúci rok je medaila naša
Toto je velka otazka. Na jednej strane som v utorok na cyclignews.com cital o time Liquigasu na buducu sezonu, kde bol Peto Sagan v podstate oficialne uvedeny ako clen timu (neo-pro). Na druhej strane v dnesnom clanku na SME udajne Peto povedal, ze ho podpis zmluvy este caka. Asi je to len formalita.
V kazdom pripade, ak ta zmluva dopadne, tak s horskymi bicyklami bude musiet s najvacsou pravdepodobnostou prestat.
Sagan by mal aspoň ďalších 5 rokov jazdiť ešte xc.Je to naozaj talent a po čase určite má na titul v elite..Na cestu sa nikdy netreba ponahľať.Tu jazdí sám za seba žiadna tímová taktika.
velmi mu fandim a verim tomu, ze bude mat na to, aby v londyne 2012 bojoval o medailu.
co lepsie sa moze stat pre popularizaciu nasho sportu ako olympijska medaila?
keď už sa bavíme o MS, tak dnes vypálili Švajčiari Absalonovi rybník, Nino Schurter sa stal novým majstrom sveta, Absalon bol s 3s stratou druhý a Vogel tretí..medzi ženami zvíťazila Irina Kalentieva
quasko, dnes tej tvojej orbee štastie neprialo, možno keby si štartoval aspoň na basicu, kto vie...
Treba spomenut uspech ktory sa podaril P.Saganovi.Prial by som si aby dosiahol vela vyznamnych uspechov.Ak to pojde takto dalej mame sa naco tesit
cit:ADELAIDE - Aktivitu slovenského cyklistu Petra Sagana z tímu Liquigas na pretekoch Tour Down Under v Austrálii si všimol aj sedemnásobný víťaz Tour de France Lance Armstrong. Sagan bol s Američanom v úniku už pred týždňom na kritériu v Adelaide, devätnásťročný Žilinčan potom ukázal svoj talent aj na Tour Down Under, kde bol v tretej etape štvrtý a v piatej bol v úniku spolu so Španielmi Luisom Leonom Sánchezom a Alejandrom Valverde a úradujúcim majstrom sveta Cadelom Evans z Austrálie.
Sagan bojoval na pretekoch aj napriek tomu, že v druhej etape mal ťažký pád a dve tržné rany mu museli zošívať osemnástimi stehmi.
Armstrong vo svojej sobotňajšej relácii Planet Armstrong, ktorú vysiela Eurosport, ocenil Saganovu bojovnosť. Legendárny Američan si však pomýlil národnosť a Slováka označil za Slovinca.
"Všimli ste si? Ten mladý Slovinec ukázal, že má veľký talent," povedal Armstrong. Bližšie to už nekomentoval, keďže mal na rukách jedného zo svojich potomkov, ktorému sa zjavne páčili nastrčené mikrofóny.
Sagan pretekal na Tour Down Under pred zrakmi stoviek tisícov divákov. Podobnú atmosféru okolo trate pravdepodobne ešte nezažil. V sobotu prišlo podľa odhadov organizátorov k trati 119-tisíc fanúšikov a celkovo preteky priamo pri trati sledovalo okolo 638-tisíc divákov.
"Piata etapa bola vzrušujúca. Prišli masy divákov. Ďakujem všetkým za to, že sa ukázali a podporili všetkých cyklistov," napísal Armstrong na sociálnej sieti Twitter.
Sagan bol po pretekoch tiež veľmi spokojný: "Keď si uvedomím, s akými veľkými hviezdami som súperil a nestratil som sa po ich boku, tak je to super. Škoda toho pádu v druhej etape, kde som stratil vyše minúty, inak by som bol aj v prvej dvadsiatke. Po skončení pretekov sa mi dostalo ocenenia v tíme, pochválili ma aj priamo z Liquigasu, takže je to príjemný pocit do ďalšej tvrdej práce."
Zdroj: SITA
Prilbu dole pred ním..
Má 19, a to čo dokáže je fakt obdivuhodné Ja mám 17 a žeby som ta vedel jazdiť o 2 roky s profíkmi v Austrálií za Liquigas, tak to je CIGANSKY SEN
Ak by mal vzdialenost sedla a oblukov 74,9 cm, ako to uvadza web, tak by sa ich asi musel drzal nechtami.
Nejaky talianko tam zamenil hodnoty. Ale liquigas by mali jednoznacne najprevratnejsie posedy v baliku. Aspon, by za nimi nikto neusedel.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toto je velka otazka. Na jednej strane som v utorok na cyclignews.com cital o time Liquigasu na buducu sezonu, kde bol Peto Sagan v podstate oficialne uvedeny ako clen timu (neo-pro). Na druhej strane v dnesnom clanku na SME udajne Peto povedal, ze ho podpis zmluvy este caka. Asi je to len formalita.
V kazdom pripade, ak ta zmluva dopadne, tak s horskymi bicyklami bude musiet s najvacsou pravdepodobnostou prestat.
co lepsie sa moze stat pre popularizaciu nasho sportu ako olympijska medaila?
quasko, dnes tej tvojej orbee štastie neprialo, možno keby si štartoval aspoň na basicu, kto vie...
V peknej spoločnosti ťahá š***** - Evans, Sanchez a Valverde... Kua, dobre sa na ten obrázok pozerá!
cit:ADELAIDE - Aktivitu slovenského cyklistu Petra Sagana z tímu Liquigas na pretekoch Tour Down Under v Austrálii si všimol aj sedemnásobný víťaz Tour de France Lance Armstrong. Sagan bol s Američanom v úniku už pred týždňom na kritériu v Adelaide, devätnásťročný Žilinčan potom ukázal svoj talent aj na Tour Down Under, kde bol v tretej etape štvrtý a v piatej bol v úniku spolu so Španielmi Luisom Leonom Sánchezom a Alejandrom Valverde a úradujúcim majstrom sveta Cadelom Evans z Austrálie.
Sagan bojoval na pretekoch aj napriek tomu, že v druhej etape mal ťažký pád a dve tržné rany mu museli zošívať osemnástimi stehmi.
Armstrong vo svojej sobotňajšej relácii Planet Armstrong, ktorú vysiela Eurosport, ocenil Saganovu bojovnosť. Legendárny Američan si však pomýlil národnosť a Slováka označil za Slovinca.
"Všimli ste si? Ten mladý Slovinec ukázal, že má veľký talent," povedal Armstrong. Bližšie to už nekomentoval, keďže mal na rukách jedného zo svojich potomkov, ktorému sa zjavne páčili nastrčené mikrofóny.
Sagan pretekal na Tour Down Under pred zrakmi stoviek tisícov divákov. Podobnú atmosféru okolo trate pravdepodobne ešte nezažil. V sobotu prišlo podľa odhadov organizátorov k trati 119-tisíc fanúšikov a celkovo preteky priamo pri trati sledovalo okolo 638-tisíc divákov.
"Piata etapa bola vzrušujúca. Prišli masy divákov. Ďakujem všetkým za to, že sa ukázali a podporili všetkých cyklistov," napísal Armstrong na sociálnej sieti Twitter.
Sagan bol po pretekoch tiež veľmi spokojný: "Keď si uvedomím, s akými veľkými hviezdami som súperil a nestratil som sa po ich boku, tak je to super. Škoda toho pádu v druhej etape, kde som stratil vyše minúty, inak by som bol aj v prvej dvadsiatke. Po skončení pretekov sa mi dostalo ocenenia v tíme, pochválili ma aj priamo z Liquigasu, takže je to príjemný pocit do ďalšej tvrdej práce."
Zdroj: SITA
Má 19, a to čo dokáže je fakt obdivuhodné
a prajem vela úspechov!, a tie veru budú, lebo sa zdá že to chalan pekne rozbieha
neoprofessionista
Nejaky talianko tam zamenil hodnoty. Ale liquigas by mali jednoznacne najprevratnejsie posedy v baliku. Aspon, by za nimi nikto neusedel.