Už o mesiac - 7.8.2014 po prvýkrát na Slovensko zavíta V. etapa prestížneho cyklistického podujatia Tour de Pologne a fanúšikovia cyklistiky si tak budú môcť vychutnať túto World Tour "aj doma". Sú to jediné preteky takejto kategórie v strednej a východnej Európe, tak dúfam, že si ich nenecháte ujsť
Po dojazde na Štrbskom Plese si budete môcť aj zatancovať s hudobnou skupinou Lavagance a pozrieť si výstavu elektromobilov.
Tešíme sa na všetkých fanúšikov, ktorí prídu povzbudzovať a vytvoriť tak pravú atmosféru
Bližšie info môžte sledovať buď na oficiálnej stránke www.tourdepologne.pl alebo www.epicjanom.sk v sekcii Tour de Pologne
posledný komentár: 7. 9. 2025 o 20:46
samozrejme na bicykli alebo po vlastnych nie je problem sa pohybovat na okruhu
takze tymto moj plan dostat sa do V. Hagoch a odtial elktrickou alebo na biku na Strbske pada, mimochodom ako to bude s elektrickami budu jazdit podla grafikonu ci su tam nejake obmedzenia.
http://tourdepologne.pl/t/v-etap,etap/#30
áno, ale musíš všetkých, inak sa to neráta...a zober si radšej farbu
Tak som zvedavy co sa im nakoniec podari
a keďže moji šéfovci sú fantastickí chlapi a majú pochopenie, tak práve utekám z práce, beriem z roboty manžela a dcéru naložíme cestou a uháňame rýchlo podporiť chalanov aj na trať, niekde medzi huty a l.matiašovce
Cesta na Štrbské pleso od cesty slobody cislo 537 bude uzatvorená od 6 hod rannej až do cca 23 hod obchádzka bude možno smerom na popradské pleso ale aj ta bude uzatvorená cca od 15 hod do cca 20 hod. časy berte ako orientačné. Parkovacie kapacity na plese budú obmedzene kedže budú vyhradené pre organizatorov preto by som odporúčal parkovať na vyhradených miestach pre divákov. Parkovanie bude možné na ceste slobody od podbanskeho smerom na Štrbské pleso alebo druha plocha bude na lúkach od tatranskej Štrby smerom ku diaľnici. Ak su ďalšie otázky treba sa pýtať budem odpovedat
čiže cez Podbanské až po križovatku, kde sa napája trať zo Štrby bude v pohode otvorená cesta? stačí zaparkovať pri ceste a môžem kukať?