profilovo aj dlzkou vyzera solidne, zalezi na ucasti ci sa z neho stane uznavane podujatie (ako si praju organizatori- aj ked na slovenske pomery si veria moc)
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
posledný komentár: 21. 8. 2023 o 14:32
posledný komentár: 29. 7. 2019 o 9:15
posledný komentár: 27. 9. 2015 o 20:28
ani na guzzi nechodím cez 100
a to si akoze cestak ci co?
nic v zlom ale spurty na rovine sa daju ist rychlejsie
nic to, musime ho zobrat do Francie aby pochopil obsah tvojho prispevku
to je vizitka cestarov na slovensku
inak mne osobne sa nepaci ze na prihlasovacej listine je uvedeny cely datum narodenia toto by som zmenil iba na rok ako u kazdych ostatnych pretekov ....
to je vizitka cestarov na slovensku
Prvy respektive nulty rocnik nemozes cakat ze tam bude 180 ludi ako na Jarnej klasike.
a: uz len z tohoto je jasne ze 180 startujucich je pre organizatora neuspech. to ze inde startuje 180 ludi netreba davat ako skvely benchmark ked ucakavania organizatorov su o triedu inde
b: (cista zvedavost) - okolo slovenska bolo pre siroku neregistrovanu verejnost?
c: diky ale dam si inu akciu
Nepleť hrušky s jablkami... Okolo Slovenska sú už skoro normálne preteky podľa finančných pravidiel UCI - ceny, profesionálnym tímom sa platí štartovné, ubytovanie, strava, benzín. Tým ostatným (cykloturistom) len ubytovanie a strava, možno im naliali benzín do nádrže. Takže počet profesionálnych tímov a počet štartujúcich je určený množstvom peňazí organizátora (maximálne 200 - pravidlá UCI).
A počet štartujúcich na cyklomaratóne? Túto nedeľu idem na cyklomaratón do St. Poeltenu - cca 150 km od Bratislavy. Pred chvíľou som pozeral - na trasu 96 km (1300 výškových m) je prihlásených 370 cykloturistov, z toho 12 zo Slovenska. A nie je to nízkym štartovným... Jedno z najvyšších v Rakúsku - pred dvomi týždňami som platil 50 E, tí čo sa prihlásili, dnes platia už 60 E.
hold,rozhoduje kvalita,a to nie je pretek,kdezto volcano ano,a ja nie som pretekar