nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Toto si vravím aj ja, že zatiaľ má Aert voľnú ruku a keď prídu kopce bude domestikovať pre Rogliča. Ale po tom čo si dnes sami JV odpárali Roglu si už nie som istý
kto ho podceňuje, je najväčší favorit, len musí dokončiť
edit: Zajtra vyhrá Peter
Groupama-FDJ je jedným z 10 tímov WorldTour, ktoré sú súčasťou Hnutia pre dôveryhodnú cyklistiku (MPCC – Movement For Credible Cycling), ktoré bolo založené pre chránenie čistej cyklistiky. MPCC okrem iného zakazuje používanie ketónov a členské tímy sú dobrovoľne testované pred každou Grand Tour.
Ktovie či aj Jumbo dobrovoľne testuje...
o žltý dres príde natrvalo v 11. etape na 148. kilometri
Mimochodom Peto je za mna dost velke prekvapenie a to v pozitivnom zmysle...kondicne na tom vyzera byt velmi dobre, na kopci bol medzi prvymi a potom sa obzeral kde je zvysok...myslim ze tiez ratal s tym ze ked sa po kopci zoskupia, tak Aerta zidu. No nic, uvidime zajtra...
ivan, ty mu az moc veris
Inak som zvedavý čo išiel do toho kopca uplnú podlahu ale podľa mna nie, lebo si myslel že balík príde pohromade do cieľa a bude sa rozhodovať v špurte. Možno by uvisel Jumbu v háku do toho kopca keby vedel že tam sa rozhoduje o etape a žiadny špurt nebude.
A na Tadeja sa tu zabúda? Toho si už odpísal?
Inak Van Aert ešte nemá ten zelený dres istý, do Paríža je poriadne ďaleko. Za prvé, určite mu "dôjdu" sily, aj on je len človek, keď bude musieť robiť superdomestika pre Rogliča keď sa bude rozhodovať vo vysokých kopcoch o žltom drese, tam sa zničí. Logicky si chce urobiť si teraz na začiatku taký bodový náskok aby mu to potom v druhej časti Tour stačilo. Naproti tomu Peter môže ísť celú Tour na seba.
A za druhé stačí jeden jediný pád, ktorý ani nemusí zaviniť, alebo môže ochorieť, a je vymaľované. Do Paríža je ešte ďaleko.