🔥
+807
+809
http://www.cyclingnews.com/road/2008/ap ... isvasco081
nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
Zobraziť celý text
nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
Diskusia (42 954)
Podobné témy
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
poukazy navigate_next Požičovňa Pozri si ponuku bicyklov ale aj inej výbavy a vytvor si online rezerváciu navigate_next
Ma lepšiu ale aj tak si myslím , že tie nástupy robi skôr na test seba a ako súčasť procesu zvyšovania výkonnosti . Neverím , že si v tejto fáze výkonnosti a tdf mysli že by mohol prekvapiť Tadeja . Visma dlhodobo pracuje na svojom cieli a ten nárast svalovej hmoty prinesie svoje ovocie možno budúci rok. To v sebe už nesie základ toho že vo Visme s ním počítajú min na 3r dopredu a aj rastom výkonnosti . Mne stále chyba ešte jeden dvaja do tejto hry. Lipowitz , možno aj Healy . Uvidíme na jeseň aké budú kortešačky v tímoch.
A včera ten Healy klobuk dole. Francúz
síce vyhral ale je to ***** .
Mali by sme sa vcitit do koze francuzov, taky svetovy pretek a dlhodobo tam vyhravali zahranicni...
Asi by sme boli nastvani, keby sa toto stalo u nas.
Lebo veď mu nestriedal ,a v tom kopci bol proti vietor . Takze preto ho nemohol Healy odtrhnúť . Ako náhle vyšiel spoza tak hneď ho zastavil vietor a ten Francúz sa ľahko za neho zaradil. Inak by ho neudržal . A preto v tom poslednom úseku v pravotočivej zákrute ešte bol H vpredu ale nedokázal udržať nástup . Francúz mal našetrené . Toto je jedine pravidlo ktoré by posledný km zakazovalo hakovat v nejakých etapách . Riešia v uci kktiny ale toto by pomohlo .
Pre neho to bolo o rozdiele v case a naskoku v celkovom poradi, stage ako bonus. Sportove nesportove na tom nebolo nic. Je to sucast taktiky ako kazdy jeden krok ktory timy robia, ale tak niekto pozera tdf iba na pocity k oblubencom
Je nesportove ak jeden team taha cely peloton(lebo musi), pretoze v uniku je niekto kto vie ich gc contederovi ukradnut priecku v gc a ostatne teamy to nemusi zaujimat? VPP zahral hru ktora vedel, ze moze dopadnut v jeho prospech. Pre neho nemalo ziadny vyznam ist dopredu.
A dôvod ,,odchodu na vlastnú žiadosť" si myslíš bol aký? Že sa mu prestal páčiť tímový autobus? Alebo mu vo Visme prestalo chutiť jedlo? Samozrejme vycítil, že s ním viac nerátajú ako s lídrom (čo sa týka TdF) a buď bude robiť mladšiemu a výkonnejšiemu spolujazdcovi domestika, alebo pôjde do iného tímu, kde bude lídrom. No a toto v prípade tých okolností, ktoré som opísal v predošlom príspevku, čaka aj súčasného lídra, je to síce len moja ,,hypotéza" ale som o tom na 110% presvedčený, pretože tam bude v tom prípade aj veľký tlak od sponzorov, ktorí tam lejú peniaze. Ale to už samozrejme predbieham, momentálne je to úplne nepodstatné...
Preco by "to s ponozkami" mal byt hejt
Bolo to nezvycajne, zaujimave, nenosi sa to uz bezne a clovek by to u profila necakal. Nakoniec vzniko na internetoch par vtipnych meme obrazkov, ale ze by bol ucel Roglica hejtovat (fakt sproste slovo), tak to urcite nie.
A vtipne to bolo aj v tom kontexte, ze vela hobby cyklistov riesi svoj cykloohoz a vzhlad ovela viac ako svoj vykon a potom pride profik, jeden z najlepsich, a v etape na najprestiznejsich pretekoch si supne clenkove ponozky a vyjde kopec s 5.5 W/kg