nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
stax
bikerhikermirec
Odborníci, nejaké prognózy do ďalších etáp?
sorry, dovolil som si prognozovat vyvoj etapy proti Saganovi, fakt sa hanbim
Tak zas čo očakavat od Peťa , ked na Majstrovstvach SR v Trnave skončil na 4 mieste
Isiel kompenzačku
Ale Wout stiahol 6s, tomu prajem zlty. Cakal som,ze dnes zautoci, zajtra asi tazko . Zajtra to bude zrejme taka prva ukazka o co komu vlastne ide.
Tebe vysli vzdy vsetky tipy? Jedna vec je fandit a druha tipnut vysledok. Dnes mi nevyslo. Nepojdem si to teraz koli tomu hodit
Fakt?
Dnešný komentátori na RTVS: V dojazdovom meste Colmar je tiež lyžiarske stredisko, preto asi dostal ako jednu z cien lyžiarske okuliare ?♂️
traged toto si prehliadol?
Tiez som mu po tohtorocnych vykonoch na prve miesto velmi neveril - parada - ale nic nie je vyhrate. Aj minuly rok sa vysypal (ale aspon to stastne dopadlo).
Verim, ze Sagana uvidime aspon v nejakych unikoch kde si pojde po bodiky - v sprintoch bude Viviani tazky super.
Inak tomu Alaphillippovi celkovo fandim - robi z toho dobru show - dufam ze este nejake predstavenie spravi.
mňa skôr včera "hnevalo" že sa rozoberala neslávna 4. etapa, kde Peťa neprávom vylúčili... ale z úst Velitsovcov nikdy nezaznelo, že je nevinný, ale všelijako to furt obchádzali po *****.. čo sa chystajú do rozhodcovskej Jury, či?
Dnešný komentátori na RTVS: V dojazdovom meste Colmar je tiež lyžiarske stredisko, preto asi dostal ako jednu z cien lyžiarske okuliare ?♂️