nedalo mi to sem nedat ked som zbadal ten dalsi Petov super vysledok...klobuk dolu a dufam ze mu to bude aj nadalej jazdit.
myslim ze v tejto teme mozeme rozoberat vsetko co sa tyka pretekov kde sa objavia nase nadeje
posledný komentár: 2. 9. 2025 o 13:24
Kto nevyskusa, tak nevyhra
Nakoniec dosiahol to tretie miesto. Ale od spodu prvej desiatky.
Pre Rogliča je umiestnenie mimo TOP 2 nezaujímavé... A je to taký sebec...
To znie ako keby isli na Babu. Maju toho vsetci uz dost a nechcel tahat Jonasa za vitazstvom. Navyse ten Arensman isiel fakt dobre az do konca.
No veru ono to tak vyzerá že v tom kopci idú akože na Pohodu ale po tých 3 týždňoch myslím že majú všetci nakúpené a už len čakajú na Paríž a ten kto šiel napríklad Coll d Madlen a z nás určite pár ľudí tam bolo a vedia čo je to za kopec tak vie čo dokážu takéto horskej etapy urobiť s výkonnosťou nech je na tom človek akokoľvek, ja som šiel len 2,5 h. A jeden moment som si zapamätal že keď som bol 200 metrov od vrchu tak som si povedal keby som vedel že tu idem na budúci rok tak sa otočím a bicykel zahodim na mieste a zavolám si taxík.
Kazdopadne ma zaujima, ze preco vlastne JV ide za chvostom Pogacara a nie naopak. Vsak Pogacar nemusi utocit (aj ked vieme aky je), a stacilo sa prave jemu vozit za Jonasom aby udrziaval naskok.
Cela tato “strategia” je podla mna dovodom preco sa Pogi na finish vyprdol.
Aj ked v suboji s Cavom mu to moze nakoniec chybat.
Tadej vymýšľať nemusí a môže si ísť svoje v kľude. Načo sa naháňať, plytvať silami, keď o mesiac začína Vuelta.
Či vyhrá o 4:30 alebo 7 je tak do štatistiky, žltší dres mať nebude, iba menej síl.