Zdravim vás rád by som vedel ake značky by ste chceli v novych predajnach v mestach Košice,Prešov, Zvolen, Banska Bystrica a Bratislava ? v dvoch alebo troch mestach planujem otvorit ***** predajne priebežne viem ake značky budu v obchodoch ale rad by som vedel vaše nazory ďakujem
Po precitani temy som si predstavil ako by mohla taka bikova predajna vyzerat. Ak ide o znacku bikov tak to podla mna nie je az take dolezite pokial nejde o internetovy predaj a zakaznik konkretnu znacku vyslovene nehlada. Skor by som sa snazil drzat na predajni funkcne bajky, bajky na ktore su vyborne hodnotenia, bajky s modernymi neopozeranymi farbami a vyzorom, bajky s dobrym pomerom cena/vykon a samozrejme velmi lacne bajky. Vsetko to co by pritiahlo pozornost mozneho kupujuceho, nieco co by odlisilo biky ponukane konkurenciou. Toto moze byt problem a tak by som vyberal par znaciek ktore prave toto splnaju a snazil sa ich predat. Niekto si chce v pokoji zistit o danom biku viac tak by som zaviedol nejaky system hviezdiciek (hodnotenie biku), tabulky s cenou by boli urobene napr ako v zoo s tym ze by tam bola uvedena nejaka recenzia, vypichnute plusy a minusy. Aby sa stal obchod popularnejsim tak dopredu by som dal pumptrack, dozadu nejaku testovaciu drahu so strkom, korenmi, skalkami zakrutami a klopkami,strmsim vyjazdom a zjazdom. Ponukal testovaci program na produkty (biky, sedla) a porovnania (lacne vs drahe, 26 vs 29 atd). Organizoval nejake sutaze napr trackstand, cyklotrenazer s virtualnou realitou atd. Pracoval by som na osvete a staval ci priamo podporoval stavbu trailov na ktore je treba napr am-biky z ktorych mam na vyber na predajni viacero. Ku kupe biku nad nejaku sumu by som pridal poukazku na cykloskolu v terene (organizovana napr raz mesacne). Pred predajnou by bol cyklodrive-in na nakup nejakych spotrebakov (lepenie, duse, retaze, plaste, lanka ...), moznost dofukania a umytia biku (napr za nejaku clensku kartu ktoru by zakaznik dostal spolu s nakupom nad xxx eur alebo za co ja viem euro), ponukal by som rychloservis za zvysenu cenu. Obchod by bol spojeny s cyklobarom s moznostou sedenia pri bajku. Spolupracoval by som s vyrobcom ramov na mieru, niekym kto by opravoval karbon a tunerom vidlic a tlmicov.
Na zaver snad uz len smykacka-tobogan z horneho poschodia na dolne.
Inak poradim ti, pokial nemas znamosti v kruhu dovozcov cyklo sortimentu na Slovensku, alebo strasne vela penazi na rozbeh tak sa nato vykasli....3 roky dozadu som uvazoval nad cyklopredajnou v SC, chcel som skorej ponukat cyklodoplnky a oblecenie, nakolko v SC to nemame... Kontaktoval som SK dovozcov.....vysledok bol takyto : ked chces dobre ceny musis si urobit predobjednavky, to unamena kopec prachov alebo mat v tej firme znameho konatela, potom dostanes lepsie ceny... Tak som sa nato okamzite vykaslal.
Mesto: Stará Ľubovňa
Založený: 18.07.2013
tak teraz odporucas kupti hej ? ten bicykel novy stoji 809 ten typek mi ho dava za 600 a tvrdi ze ho ma dokopy teraz sasi 5 dni cize cisto novy dva trate odjazdene vraj taze fakt cistonovy aj zaruka vsetko ... takze neviem ci ist do toho aj ked viacery povedali ze ano ... a nevadi ze je najnizsia vybava shimana sora ? bude fakcat dobre ? lebo nemam take skusenosti preto sa pytam
Zameraj sa najprv na úspech v tom, že sa zamestnáš vo firme ktorá ťa naučí mať rozhľad, možno ťa naučí byť v niečom dobrý a dá ti možnosť zarobiť prvé peniaze.
tak teraz odporucas kupti hej ? ten bicykel novy stoji 809 ten typek mi ho dava za 600 a tvrdi ze ho ma dokopy teraz sasi 5 dni cize cisto novy dva trate odjazdene vraj taze fakt cistonovy aj zaruka vsetko ... takze neviem ci ist do toho aj ked viacery povedali ze ano ... a nevadi ze je najnizsia vybava shimana sora ? bude fakcat dobre ? lebo nemam take skusenosti preto sa pytam
turbi: prepač ale toto som nepochopil mozes to vysvetlit ?
Chcel som tým naznačiť, že ak nemáš prehľad o biznise ktorý by si chcel robiť tak potom ako chceš niečo rozbehnúť /bez ohľadu na financovanie/ a byť v tom úspešný.
Ja len mam pocit, ze sa tu 5 stran ludia dobre bavili. No a ked uz sa blizia tie Vianoce, tak som chcel dat tym zabavychtivym maly darcek, nech sa mozu odreagovat. Ale uz sa to len toci v kruhu a nema to vyznam...
P.S. Samozrejme, keby bolo po mojom, tak to skonci uz na prvej strane.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na zaver snad uz len smykacka-tobogan z horneho poschodia na dolne.
Vies ze je to utopia, to som sa len nehal uniest
chcel by som povedať, že ďakujem za všetky komenty a nápady
26.08.2013 - 20:24:36 (0)(0)
Marosko733
26.08.2013 - 20:24:36 (0)(0)
Marosko733
turbi: prepač ale toto som nepochopil mozes to vysvetlit ?
P.S. Samozrejme, keby bolo po mojom, tak to skonci uz na prvej strane.