Kategórie
Bike-techBicykle Peter Privara, Bratislava # výber bicykla # recenzie # nákup bicykla # značky # cyklistické obchody # skúsenosti # poradenstvo # kvalita
posledný komentár: 19. 2. 2016 o 16:54
-33% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, čierna/strieborná
999 €
-33%
MOC 1 489 €
-31% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, biela/čierna, poškriabaný
949 €
-31%
MOC 1 379 €
-38% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, carbon/strieborná
999 €
-38%
MOC 1 609 €
-28% Sharvan City 3 speed 18 skladací bicykel, multicam/strieborná
999 €
-28%
MOC 1 609 €
811 06 Bratislava
tel.: 02/52924068
web vseobecne www.author.sk pripadne uz maju aj scotty takze www.scott.sk
Sorry, patrilo to do inej temy. CraObs to uz dal spravne.
Zdar!
Tiež som kúpil na Slovensku a spokojný som.
Netvrdím, že z každého obchodu a tovaru na nás padá kvalita, ale to Tvoje vyjadrenie by pýtalo aj nejaké podrobnosti.
Hoď do pľacu skúsenosti, please.
tak ale je fakt ze tym ze sa zacina vyrabat strasne vo velkom tak to ide ciastocne na ukor kvality a kazivosti ale zasa keby sa vsetko vyrabalo rucne tak by to stalo miliony a nikto by nejazdil..
S týmto sa samozrejme dá súhlasiť, predajcovia sa naozaj často správajú na základe svojej hmotnej zainteresovanosti na obrate predajne. Niekedy konajú kontraproduktívne, lebo keby boli serióznejší, tak by možno predali drahší bike, lebo zákazník by si uvedomil že "toto je práve to, čo chce". Alebo by sa vrátil, čo sklamaný zákazník zvyčajne nerobí. Na serióznosti záleží. Ja osobne, keď zistím, že im ide len o to, aby "niečo predali", zvyčajne odchádzam bez nákupu.
Ja som to ale predtým myslel tak, že aj na Slovensku sa dá kúpiť slušný bike, ktorý človeka nesklame a urobí mu radosť. A to teraz nehovorím o top produktoch tej ktorej značky, ale o bežnej strednej triede.
Len tak mimochodom, v lete som bol v Taliansku a pozrel som pár obchodov. Nuž, neviem, neviem či by som chcel ktorýkoľvek bike, z tých ktoré tam mali vystavené. A, ako vieme, Taliansko je predsa celkom slušný cyklistický trh...
trochu nerozumiem tomu ako hodnotis biki u Privaru a u Matta ako si dospel k nazoru ze Matt ponuka nieco v uplne inych kategoriach. Sak kazda znacka ponuka top modely, strednu triedu.... A vsetko zavisi od komponentov a tie su vsade rovnake bud Sram alebo Shimano a to uz nie je zavislost znacky ci je dobry bike alebo zly. Nieco ine je kvalita ramu ale aj ta je podla mna porovnatelna u oboch znaciek kedze su robene na taiwane okrem tych co su robene v cesku ako tu matt spominal ( uz neviem v ktorej teme) a tie mozu byt na kvalitativne vyssej urovni.
Aby som to zhrnul povedat ze biky u Privaru su na kvalitativne horsej urovni mozes iba z hladiska kvality ramov, kedze hodnotis vsetky biki, a ako som spominal vsetky su z taiwanu (cest vynimkam) takze neviem .....
Snad som sa vyjdril jasne