Charakteristika SEPA prevodu:
-mena platby je vždy EUR
-platobná inštrukcia SHA - klient zapojený v transakcii platí vždy iba poplatky svojej banky
-klient banky je vopred informovaný o poplatkoch za vykonanie prevodu
-na účet príjemcu sa pripíše plná suma, neznížená o poplatky
-výška platby nie je obmedzená
-maximálny čas zúčtovania 2 pracovné dni – platba je pripísaná na účet príjemcu najneskôr v nasledujúci pracovný deň po dni zúčtovania na účte platiteľa
-na identifikáciu účtov sa používajú IBAN a BIC, ktoré nahrádzajú národné formáty čísla účtu a kódov bánk
-odmietnuté a vrátené platby sa riadia štandardným súborom pravidiel s možnosťou automatizácie spracovania v banke ako aj u klienta
Naozaj si si precital obchodne podmienky?
Once we confirm receipt of your payment on our account, your order is being processed, i. e., the goods are being packed. Generally, this will take between 1 and 3 working days (depending on the season). As soon as the goods leave our warehouse, you receive another e-mail with a dispatch-advice including the parcel-number in order to check online where your parcel is. From the time of dispatch-advice, DPD or DHL need about 1 or 2 working days for a delivery within Germany or 2 - 3 working days for a delivery in the BeNeLux-countries or to Austria; or 2 - 5 working days for a delivery to all other countries within Europe; deliveries to countries outside of the EU might take up to two weeks or even longer due to customs' declarance, etc. Should you have ordered bulky goods or a complete bicycle, the delivery time by DHL might be extended by up to 5 working days.
Stale si v "normale".
Vsak mi napísali, ze prijali platbu v utorok a ze ked je v plnej sume poslu mi dalsi mail..suma je spravna, tovar maju, tak nevidim problem, aby za 2 dni nevedeli poslat tovar..zaujímavé, ze kto plati paypalom, tak mu to odoslu v ten den...
FEDERER A to si ako prisiel na to, ze rozlisuju objednavky podla sposobu platby? Mal som tam niekolko objednavok, vzdy platene paypalom. Niektore boli vybavene este v ten den, niektore na druhy den, niektore za dva dni.
Ak chces za svoje prachy tovar okamzite, nakupuj v kamenakoch.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
-mena platby je vždy EUR
-platobná inštrukcia SHA - klient zapojený v transakcii platí vždy iba poplatky svojej banky
-klient banky je vopred informovaný o poplatkoch za vykonanie prevodu
-na účet príjemcu sa pripíše plná suma, neznížená o poplatky
-výška platby nie je obmedzená
-maximálny čas zúčtovania 2 pracovné dni – platba je pripísaná na účet príjemcu najneskôr v nasledujúci pracovný deň po dni zúčtovania na účte platiteľa
-na identifikáciu účtov sa používajú IBAN a BIC, ktoré nahrádzajú národné formáty čísla účtu a kódov bánk
-odmietnuté a vrátené platby sa riadia štandardným súborom pravidiel s možnosťou automatizácie spracovania v banke ako aj u klienta
poslu ti notifikaciu, ked to budu balit + ked to poslu
dnes rano objednane, 12:31 mail ze to balia a pred hodinou mi prislo cislo zasielky pre tracking
Once we confirm receipt of your payment on our account, your order is being processed, i. e., the goods are being packed. Generally, this will take between 1 and 3 working days (depending on the season). As soon as the goods leave our warehouse, you receive another e-mail with a dispatch-advice including the parcel-number in order to check online where your parcel is. From the time of dispatch-advice, DPD or DHL need about 1 or 2 working days for a delivery within Germany or 2 - 3 working days for a delivery in the BeNeLux-countries or to Austria; or 2 - 5 working days for a delivery to all other countries within Europe; deliveries to countries outside of the EU might take up to two weeks or even longer due to customs' declarance, etc. Should you have ordered bulky goods or a complete bicycle, the delivery time by DHL might be extended by up to 5 working days.
Stale si v "normale".
hmm
ja uz mam balik v ruke
takze od objednania po dorucenie cca 52 hodin
nie je to pravidlo ...
Ak chces za svoje prachy tovar okamzite, nakupuj v kamenakoch.