Zdar mládež. Nie je dôležité,čo majú na predajni, dôležité je,čo vedia zohnať. Každopádne sa ja osobne tejto predajni veľmi teším, že vznikla..veď ju mám pár krokov od baráku..
hehe,takže parádička,dnes som sa zastavil,predavač fpoho,všetko povedal,poradil a síce taký úzkoprofilový tovar ešte nemajú,nie je problém zohnať(Panaracer,CG Signaure Series)palec hore
obchod más srandovú atmosféru a navyše bolo vonku asi -150°C a vnútri mali tak vykúrené hehe
zakladna vec v biznise je sledovat konkurenciu a ak sa da, tak ponuknut zakaznikom lepsiu cenu, sluzby atd...takze ano, bol som pruzny aj preto ze v porovnani s pakami 6700 sa mi zdali tie paky 5700 dost drahe a zakaznici mali zaujem iba o model 6700
a Oakley moze mat akurat nejaku zlavu na dalsi nakup
zakladna vec v biznise je sledovat konkurenciu a ak sa da, tak ponuknut zakaznikom lepsiu cenu, sluzby atd...takze ano, bol som pruzny aj preto ze v porovnani s pakami 6700 sa mi zdali tie paky 5700 dost drahe a zakaznici mali zaujem iba o model 6700
Super ceny, určite široký sortiment tovaru a hlavne prístup - nemajú problém poradiť aj laikovi ako som ja:)
Pred pár dňami som si u nich po vzájomnej dohode objednal bicykel.
Nemajú problém upraviť, vymeniť určité komponenty bicykla podľa požiadaviek zákazníka. Tovar mi bol do pár dní doručený cez EMS a tak isto spokojnosť, ráno mi prišla sms že mi príde zasielka aj s telefónnym číslom na kuriéra.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Brayenn-to si koľko sušil tú fotku v mobile?
a pretych co sa im nechce vypisovat tak www.bikestar.sk
obchod más srandovú atmosféru a navyše bolo vonku asi -150°C a vnútri mali tak vykúrené
http://www.suncycle.sk/radenia/diely-cestne/razeni-shimano-105-st-5700/
Tomu sa hovori pruznost.......
súhlasím?
http://www.bikeraj.sk/bikeraj-sk/eshop/0/0/5/755
Super ceny, určite široký sortiment tovaru a hlavne prístup - nemajú problém poradiť aj laikovi ako som ja:)
Pred pár dňami som si u nich po vzájomnej dohode objednal bicykel.
Nemajú problém upraviť, vymeniť určité komponenty bicykla podľa požiadaviek zákazníka. Tovar mi bol do pár dní doručený cez EMS a tak isto spokojnosť, ráno mi prišla sms že mi príde zasielka aj s telefónnym číslom na kuriéra.
Tam sa teda naozaj neoplatí nakupovať!..................